Partiile de schi din Sinaia sunt acoperite si acum de 2 metri de zapada. Cum va fi de Paste vremea la munte


Ultimul update: Miercuri 25 Martie 2015 07:05
Data publicarii: Duminica 22 Martie 2015 07:53
Categorie: Stiri Turism

Se trage linie dupa sezonul de vis de pe Valea Prahovei. Statiunea preferata a turistilor a fost Sinaia, unde profiturile au crescut simtitor fata de anii trecuti.

Cabanierii, monitorii de schii, proprietarii instalatiilor de transport, dar si cei de la centrele de inchiriere a echipamentelor sportive spun ca si-ar dori ca fiecare iarna sa fie ca aceasta.

In Sinaia, la 2.000 de metri, partiile sunt si acum acoperite cu omat numai bun pentru iubitorii sporturilor de iarna.

Victor Ciortea, instructor de schi: "A fost un an grozav din punct de vedere al zapezii. Si acum are 2 metri si se va schia bine si de Paste."

Narcis Megelea, angajat telescaun: "Sezonul trecut, cand nu am avut zapada. Acum avem din belsug cred ca o sa avem pana de 1 Mai. Nu am mai avut asa zapada de 6-7 ani."

In Poiana Brasov, s-a organizat un carnaval pe partie, care sa marcheze finalul de sezon. Micii schiori, cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani, au facut spectacol alunecand printre jaloane, costumati.

Mihai are doar 3 ani si jumatate si s-a imbracat in personajul sau preferat - Scooby-Doo. Fetitele au preferat sa pluteasca pe zapada, cu aripi de zane.

Gabriela Nan, instructor de schi: "Ei trebuie sa demonstreze ce au invatat pe parcursul a celor 3 luni. Copiii de 3 ani, 3 ani jumatate au demonstrat tot ce pot si a iesit totul bine."

65 de lei a costat o ora de instructaj pentru cei mici.

Tags: munte, schi, zapada,

VIDEO PROTVPLUS.RO