Pârtii pline de zăpadă, la final de martie. Anii trecuți, perioada marca finalul sezonului de schi

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

A fost distracţie mare sâmbătă seara în Poiana Braşov la petrecerea programată în fiecare an la sfârşitul lunii martie, care ar fi trebuit să marcheze finalul sezonului de schi.

Cum însă pe pârtii se alunecă încă în voie, turiştii par să fi sărbătorit, de această dată, iarna târzie. Veniţi direct de pe pârtie, schiorii au dansat fără întrerupere la petrecerea care ar fi trebuit să marcheze finalul sezonului. Ţinuta cu clăpari şi cască nu i-a încurcat pe cei puşi pe distracţie.

Bogdan şi Alexandra - tată şi fiică - spun că deşi îi despart aproape 30 de ani, în club se distrează cel mai bine împreună. Dovada stau şi aceste imagini.

Reporter: „Mai rar se întâmplă să vedem în club tata cu fiica!”
Bogdan și Alexandra: „Foarte des! La noi se întâmplă!"

Turistă: „Pentru mine care am, acuma vă spun, 27 de ani, nu e foarte obositor. Nu! Mă bucur că sunt aici la Poiana Braşov la cei 27 de ani ai mei."

Deşi evenimentul, devenit o tradiţie respectată cu sfinţenie în fiecare an la sfârşitul lunii martie, ar trebui să îi întristeze pe schiori, lucrurile nu stau deloc aşa. Pentru că iarna nu se lasă dusă uşor, iar turiştii profită în continuare de stratul consistent de zăpadă de pe pârtii.

Turist: „Speram să mai schiem vreo două săptămâni. În partea de sus e multă zăpadă. Aici e petrecerea off the season, dar zăpadă încă e bună şi vă aşteptam la schi."

Turist: „E super, super. E multă zăpadă. Am înţeles că se termină sezonul, dar eu mai vin şi la anul."

La petrecere şi-a făcut apariţia şi jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarul „Wild Carpathia".

Charlie Ottley: „Suntem aici doar pentru a prinde o zi pe schiuri, bucurându-ne de distracţie şi celebrând ceea ce a însemnat un an de muncă pentru noi."

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO