Ofertele speciale ale hotelierilor pentru vacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Dată publicare: 26-11-2012 19:22
Dată actualizare: 29-11-2012 06:49


Vineri, de Sfantul Andrei, este zi libera de la stat, asa ca sarbatoarea zilei nationale, care pica sambata, se prelungeste cu inca o zi.

In aceste conditii hotelurile si pensiunile de la munte au iesit pe piata cu pachete speciale, mai ieftine ca in weekend-urile obisnuite. Iar cei care se numesc Andreea sau Andrei vor achita mai putin pentru masa la restaurant.

Desi, teoretic, doar vineri si sambata ar trebui sa innoptam la munte, cateva hoteluri din Poiana Brasov au venit cu oferte care ne tenteaza sa plecam in vacanta inca de joi.

"Toti cei care vin la hotel si achita doua nopti vor primi una gratuita. Va fi o masa traditionala romaneasca cu muzica romaneasca", precizeaza un reprezentant hotelier.

In lipsa zapezii, de Sfantul Andrei, puteti sa va luati gandul de la placa si schiuri. In schimb, calul Dumbrava e bucuros sa va plimbe prin Poiana Brasov.

Daca va serbati onomastica, platiti mai putin cu 20% pentru piscina, fitness sau spa.

Si pe Valea Prahovei se vor face reduceri consistente. Cea mai cautata ramane Sinaia, unde sunt ocupate deja peste 60% din locuri. La un hotel de 4 stele pentru 3 zile o sa dati 430 de lei.

Din cele 170 de camere ale unui hotel, mai sunt libere doar 20. Turistii au fost ademeniti cu foc de tabara. Cei cu au buget redus pot sta la doua stele cu 70 de lei pe noapte. Platesc distractia separat sau aleg plimbarile in aer liber, care sunt gratuite intotdeauna.

De ziua nationala apar si oferte in premiera pentru turismul romanesc - city break la Sibiu. Cu 69 de euro aveti doua nopti cazare la patru stele, ghid care sa va plimbe prin vechiul burg si un popas la targul de Craciun deschis deja.

Vremea se raceste in acest sfarsit de saptamana si pe alocuri sunt anuntate ploi.


VIDEO PROTVPLUS.RO