Oferta de nerefuzat a hotelierilor din Sinaia. Zece hoteluri si pensiuni ofera reduceri mari

19-03-2015 12:14


Castelul Pelisor din Sinaia

Zece hoteluri si pensiuni de diferite categorii din statiunea prahoveana Sinaia participa, in aceasta primavara, la programul "O saptamana la schi".

In acest program, turistii pot beneficia de 7 nopti de cazare si schi-pass la jumatate din pretul afisat la receptie.

Cinci hoteluri si cinci pensiuni din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, au pregatit, in aceasta primavara, un pachet turistic la jumatate de pret fata de cel afisat la receptie, in cadrul programului "O Saptamana la schi”, informeaza Primaria Sinaia intr-un comunicat de presa. Conform sursei citate, la programul "O saptamana la schi”, lansat in cadrul Targului de Turism Bucuresti, participa doua hoteluri de patru stele, un hotel si patru pensiuni de trei stele si doua hoteluri si o pensiune de doua stele.

Astfel, in saptamana 22 - 29 martie 2015, turistii pot beneficia de sapte nopti de cazare si schi-pass la jumatate din pretul afisat la receptie, tarifele fiind de aproximativ 350 de lei pentru o camera dubla la o pensiune de trei stele, in conditiile in care tariful in mod normal este de 700 de lei pentru o astfel de camera pentru o saptamana.

Turistii care se cazeaza la una dintre cele zece unitati hoteliere incluse in program obtin si reducerea de 50 la suta la schi-pass, acesta fiind valabil pentru Telegondola Sinaia si Telescaunul Soarelui, precizeaza reprezentantii Primariei Sinaia.

La Sinaia, se schiaza in aceasta perioada pe partiile de la Cota 2000 din Masivul Bucegi, unde stratul de zapada depaseste o jumatate de metru.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO