Pârtii pline de turiști care ți-au prelungit sejurul de Revelion. Costurile unei familii pentru o zi

Dată publicare: 03-01-2018 13:59
Dată actualizare: 06-01-2018 20:25


Chiar dacă vacanţa de Anul Nou s-a terminat, în staţiunile de la munte e în continuare zarvă. Unii turişti şi-au luat liber de la serviciu şi şi-au prelungit sejurul, iar alţii abia acum încep distracţia.

Pe pârtii a fost aglomeraţie toată ziua, iar la terase ospătarii abia au făcut faţă comenzilor.

Miercuri, în staţiunile de la munte a fost ca la început de vacanţă. Hotelierii nu au prea mult timp de respiro în această perioadă şi asta pentru că abia astăzi majoritatea turiştilor au eliberat camerele, iar alţii au ajuns deja la munte. Vorbim despre cei care au vrut să scape de aglomeraţia din preajma sărbătorilor, dar şi aşa, s-au trezit la cozi uriaşe la derdeluş, ori la instalaţiile de transport pe cablu.

S-au intersectat cu cei care şi-au prelungit pachetul de revelion cu încă o noapte, şi după ce au eliberat camerele din hoteluri şi pensiuni au vrut să profite din plin şi de această zi de distracţie. Au fost norocoşi pentru că marți noapte a nins şi pe pârtii s-a alunecat bine astăzi. Ca să vadă prietenii cât de bine se distrează la munte, turiştii au făcut live pe Facebook.

Poiana Braşov a arătat miercuri de parcă toată România ar fi încă în vacanţă. Pe pârtie s-a schiat om lângă om iar la terase cu greu găseai un loc. Unii turişti şi-au prelungit concendiul ca să scape de aglomeraţia de pe DN1, iar alţii abia au ajuns la munte.

Dacă de Revelion nu a nins deloc, marți seară vremea a început să semene a iarna, iar pe pârtii s-au depus câţiva centimetri de zăpadă proaspătă. Turiştii şi-au pus clăparii în picioare şi fie au făcut figuri complexe pe zăpadă, fie au luat primele lecţii de schiat.

Pauzele la terasă, pentru un vin fiert şi o porţie de cârnaţi, au fost binevenite.

O familie cu un copil plăteşte pentru o zi la munte cu masă şi cazare, în medie, 600 de lei.

Tags: munte, vacanta, zapada,


VIDEO PROTVPLUS.RO