Marile companii isi distreaza angajatii straini in team-buildinguri, la Sibiu. Ce apreciaza cel mai mult in tara noastra

Ultima actualizare: 25-05-2014 00:07
turisti marginime

Daca pana acum ne-am obisnuit cu strainii care aleg Romania pentru vacantele pitoresti, iata ca si marile companii gasesc tara noastra fermecatoare. Mai ales atunci cand vine vorba de a-si distra angajatii in team-buildinguri.

In Sibiu, de exemplu, a devenit deja un obicei ca multinationalele sa isi aduca oamenii la degustari de branzeturi si bauturi traditionale.

Urda, telemeaua si casul au fost vedetele unui pranz traditional organizat la o pensiune din Marginimea Sibiului.

Oaspetii, angajatii unei companii cu filiale in 15 tari, au gustat din toate, iar rachiul a dezlegat repede limbile musafirilor.

"Cred ca am inceput deja al treilea pahar. Nu stiu daca mai pot sa vorbesc, dar pot sa cant", spune un turist strain.

Klaus Kirchmayr, managerul unei companii: "Ceea ce vrem sa facem este sa ne bucuram de minunatele imprejurimi ale oraselor, de ospitalitatea romanilor si de toate traditiile pe care le aveti in aceasta zona, care cred ca reprezinta ceva unic in Europa".

Traian Almasan, organizator: "Nu se asteapta sa iasa din orasele care arata - ii citez pe ei - 'ca la noi, ca si in vestul Europei' si sa gaseasca aceste mici centre rurale atat de frumoase".

Turistii vor ramane in Romania pana la sfarsitul saptamanii si au in program si vizite in satele sasesti din zona.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO