"Mancati mai putin, ca sa ajunga la toata lumea", meniu "all inclusive" la Eforie, pentru germani

Ultima actualizare: 06-11-2012 03:28

Mancati mai putin ca sa ajunga la toata lumea. Cu acest indemn la cumpatare au fost intampinati cei cativa nemti rataciti pe litoralul romanesc.

Oaspetii, cazati la Eforie Nord, s-au plans inclusiv de calitatea bucatelor, nu doar de impolitetea gazdelor. Sa nu ne miram, asadar, ca au plecat de la noi cu un gust amar, in timp ce vecinii bulgari au reusit sa atraga in aceasta perioada mii de straini prin programul lor all-inclusive.

100 de turisti din Germania au venit pe litoralul nostru in urma cu o saptamana. Toti au fost adusi pe litoral de renumitul tour operator german Thomas Cook-Nekerman. Acelasi care in urma cu 6 ani a renuntat la contractele cu tara noastra tocmai din cauza conditiilor proaste de care se plangeau turistii. Anul acesta, reprezentantii agentiei spera sa aduca la noi, peste 5 mii de nemti.

Vacanta la mare: Turcia sau Grecia? Cum alegi destinatia perfecta

Cu o singura conditie insa. Ca hotelurile pe care le aleg sa ofere servicii all inclusive. Chiar si cei care au venit acum au optat pentru pachete all inclusive. Numai ca servirea s-a facut tot la masa si nu in regim de buffet de unde turistii sa isi poata lua ce vor si cat vor.

Acesti 23 de turisti din Germania au petrecut un sejur de 7 zile la un hotel de 3 stele din statiunea Eforie Nord. Au platit in jur de 300 de euro de persoana pentru cazare si demi-pensiune.

''Doua zile ne-au dat la masa si dupa aia am facut reclamatie si ne-a adus bufet dar au fost foarte ciudati, adica au spus sa nu ne punem prea mult ca asa e meniul, putin sa ajunga la toata lumea", au explicat turistii.

Turistii straini care au ales sa se cazeze in regim all-inclusive au platit un pic mai mult, 400 de euro insa si acestia au avut aceleasi probleme. N-au avut mancare pe alese.

In Bulgaria in schimb, 80% dintre hoteluri ofera pachete all inclusive si ultra all inclusive.

Unii sunt deja la a doua vacanta aici. Cum este acest domn din Frankfurt. Plateste 38 de euro pe noapte si are mancare si bautura la dispozitie, 24 de ore din 24.

Cu bebelusul in vacanta la mare. Care sunt lucrurile pe care orice parinte trebuie sa le stie

Tot la bulgari am gasit si de-ai nostri care si-au luat demult gandul de la litoralul romanesc. Doamna Doina din Brasov, nu a mai fost la noi la mare de 5 ani.

Si ca sa tragem linie, aflati ca vara asta, hotelierii din Bulgaria asteapta la ei in jur de 100.000 de turisti straini. La noi vor ajunge de 10 ori mai putini.

Exista si o parte buna in faptul ca nemtii au plecat deja de pe litoralul nostru. Nu au apucat sa vada dezastrul pe care l-au lasat in urma cativa indivizi, care au reusit sa fure, peste noapte, 24 de palmieri, plantati intr-un parc din statiunea Eforie Nord.

Arborii tropicali nu au rezistat mult, doar 10 zile. Palmierii fusesera cumparati de primarie cu 150 de lei bucata iar scopul lor era sa-i faca pe turisti sa se simta la noi, ca intr-o statiune exotica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO