La munte se schiază ca în plină iarnă. Stațiunile de pe Valea Prahovei, pline de turiști


Ultimul update: Marti 23 Aprilie 2019 20:03
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019 19:46
Categorie: Stiri Turism

Oricât de mult am invoca primăvara, la munte se schiază ca în sezonul alb. Drept urmare, staţiunile de pe Valea Prahovei au început să se umple de turişti.

Unii şi-au luat special concediu, în această perioadă, mai ales că şi copiii au intrat în vacanţă. În funcţie de buget, multe familii vor petrece acolo şi Paştele.

Turiştii care au ajuns deja la munte au găsit pe creste zăpadă că în toiul iernii.

Pe de altă parte la mare altitudine vântul face că temperatura resimţită să scadă sub 0 grade.

Instalaţiile de transport pe cablu rămân în funcţiune până pe 6 mai. Ba chiar sâmbătă şi duminică vor avea program prelungit.

În paralel, hotelierii au pregătit pentru această perioadă pachete de vacanţa de 5 zile care costă cel puţin 1000 de lei.

Paul Popa, Centrul de Informare Turistică Sinaia: "1.160, 1.260 de lei, sau 1.660 de lei pe cele trei tipuri de structure adică camera standard de lux şi apartament în hoteluri de 3 stele. Majoritatea oaspeţilor noştri folosesc structurile de 3 stele."

Nu în ultimul rând, cei care sunt deja în vacanţă au scăpat de traficul de coşmar de pe DN1, preconizat înaintea zilelor de sărbătoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO