Hotelul la care ajungi cu parapanta si camera de hotel ambulanta. Locuri exotice pentru a va petrece vacanta de iarna

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59

Daca nu v-ati decis inca unde sa va petreceti vacanta de iarna, avem noi cateva idei.

Printre destinatiile noi, ori redescoperite pe parcursul acestui an, se afla hotelul care iti ofera transport cu parapanta sau cel care iti trimite camera de hotel acolo unde vrei tu sa stai.

"Iglu Dorf" este indragit de cei care merg la schi in Alpii germani. Izolatia si paturile calduroase tin frigul departe, chiar si in zilele cele mai geroase. Ca sa petreci o noapte intr-o camera cu baie la comun, trebuie sa platesti in jur de 200 de euro.

Pentru cei care fug de frig, destinatia ideala in aceasta perioada poate fi insoritul Abu Dhabi. Acest hotel a fost ridicat in mijlocul dunelor si ofera confort de cinci stele si privelisti uluitoare. Ca sa petreci o nopate intr-o camera cu piscina privata si majordom, trebuie sa platesti in jur de 1.300 de euro.

Departe de dune, pe o insula din largul Emiratelor Arabe Unite, turistii descopera un paradis african. Fostul seic a adus aici 12.000 de animale, din 23 de specii, printre care gazele, girafe, gheparzi si a plantat peste un milion de copaci. De curand, cladirea unde seicul isi caza oaspeti a fost transformata in hotel. O noapte de cazare costa in jur de 300 de euro.

Marius Prinsloo, manager hotel: "A fost dorinta seicului Zayed sa creeze un fel de Arca lui Noe in peninsula araba."

Intr-un colt izolat din nordul statului Oman, turistii sunt dusi pana in poarta hotelului cu parapanta. Odata ajunsi la destinatie, pot face o plimbare prin ferma de 18 hectare, de unde restaurantul se aprovizioneaza cu legume si fructe bio. O noapte in salbaticia Omanului costa in jur de 900 de euro.

Cei care vor sa se bucure de salbaticia nordului Europei pot inchiria o camera de hotel ambulanta. Containerul poate fi livrat la marginea unei paduri, intr-un luminis sau langa un lac. La o apasare de buton, iese la iveala o camera de 18 metri patrati cu tot confortul, aer conditionat si internet. Pretul: in jur de 200 de euro pe noapte.

In Coreea de Sud, ultima moda este cazarea la cort, in mijlocul naturii. Nici vorba insa de saci de dormit. In interior, gasesti un pat urias si un televizor de ultima generatie. Ca sa inchiriezi un astfel de cort, trebuie sa platesti in jur de 150 de euro pe noapte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO