Hotelierii romani de la Marea Neagra au castigat pariul cu turismul. Statiunile sunt pline

Dată publicare: 08-08-2011 17:48
Dată actualizare: 17-10-2012 14:52


Plaja, turisti, litoral, mare

Cand nimeni nu mai spera, iata ca vara lui 2011 este castigata cu lejeritate de hotelierii romani. Statiunile noastre de la Marea Neagra sunt marea atractie a sezonului.

Iar daca nu stiati, aflati ca le puteti admira din toate unghiurile. Si de pe uscat, si din valuri. Turistii sunt invitati sa plece in croziere cu vaporasul sau chiar cu ambarcatiuni impunatoare, exact ca in filmele cu oameni bogati.

Cei care isi permit sa plateasca 50 de euro de persoana vor putea naviga trei ore pe Marea Neagra cu o goeleta care are 45 de metri lungime. Ambarcatiunea cu panze a fost lasata la apa in 1997 si reconditionata noua ani mai tarziu. La bord ... totul straluceste.

Nava dispune de zece cabine a cate doua locuri, iar conditiile sunt ca la un hotel de patru stele. Pleaca din Portul Tomis, iar o excursie de doua zile pana in Delta Dunarii costa 499 de euro de persoana cu toate mesele incluse. Daca vreti sa mergeti pana in Istanbul o sa dati aproape 1000 de euro.

Exista insa si variante pentru turistii cu lefuri mai mici. Statiunea Mamaia este plina de vaporase care pentru cinci lei fac un tur de 15 minute. Daca nu prindeti un loc pe bancheta, stati pe unde apucati.

Si in sudul litoralului aveti posibilitatea sa plecati in croaziere din Portul Mangalia. O sa admirati batranul Calatis din larg, iar pentru zece lei aveti ocazia sa vedeti cum se vede Neptunul de mare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO