Cel mai scump Revelion. O familie de romani a platit 90.000 de euro pentru o vacanta in Bahamas

Dată publicare: 21-11-2012 14:51
Dată actualizare: 24-11-2012 00:16


Bahamas

O familie de romani cu doi copii a platit 90.000 de euro pentru a-si petrece Revelionul intr-un resort de lux in Bahamas, cel mai mare pret achitat vreodata in Romania pentru o vacanta de Anul Nou.

Pretul include un apartament de 150 de metri patrati cu vedere la ocean si valet la dispozitie.

"Am vandut un pachet de 15 nopti in Bahamas, la un resort de lux, pentru o familie cu doi copii, iar pretul aproximativ a fost 90.000 de euro", a declarat agentiei Mediafax Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy Tour, grupul de agentii de la care a fost cumparata vacanta.

Bilete de avion rezervate sunt la first class, categorie chiar si de doua ori mai scumpa decat business class, unde biletele au preturi cel putin duble sau triple fata de cele de la clasa economic.

Apartamentul inchiriat in Bahamas are aproximativ 150 de metri patrati, iar camerele au paturi cu apa, trei bai si o terasa cu vedere la ocean.

Familia care a inchiriat apartamentul are si un valet la dispozitie.

Turistii au posibilitatea sa se rasfete la SPA, sa inoate in zece piscine si sa faca croaziere pentru a vizita arhipelagul Caraibelor. Vor face scufundari si snorckeling, vor inota cu delfinii si se vor delecta cu preparate ale bucatariei locale.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO