Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Cum s-au apărat de caniculă 230.000 de turiști

06-08-2017 19:09


A fost cel mai aglomerat weekend pe litoral din acest sezon. Peste 230.000 de oameni au împânzit toate staţiunile. Vremea este caniculară, dar turiştii spun că briza marii îi ajută să reziste.

Că să delecteze publicul, pe faleza cazinoului din Constanţa, câţiva tineri au ţinut un concert simfonic, acompaniaţi de sunetul valurilor.

Ineditul concert, organizat ad hoc de mai mulţi studenţi care studiază muzică, i-a atras ca un magnet pe turişti. Aceştia s-au ferit de soarele arzător sub umbra copacilor de pe faleză cazinoului din Constanţa. Şi au ascultat, printre altele, melodii din Game of Thrones, cu ecoul valurilor.

Dornici de o aventură pe mare, mulţi s-au plimbat cu vaporaşul. O expediţie de jumătate de oră costă 10 lei. Cine are noroc, poate să vadă delfinii cum se joacă în larg. Altfel, se mulţumeşte să admire mascotele mamiferelor din ambarcaţiune.

Daniel Sailor, proprietar ambarcaţiune de agrement: "Profităm de vremea bună şi marea a ţinut cu noi spre surprinderea mea. Facem lumea fericită facem copii fericiţi ne pare rău că lipsesc delfinii."

În tot acest timp, marea caldă şi plajele erau neîncăpătoare. În aer au fost peste 35 de grade Celsius.

Week-end-ul acesta a fost cel mai aglomerat de până acum. Peste 230.000 de turişti au umplut staţiunile.

VIDEO PROTVPLUS.RO