Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, pe litoral: 200.000 de turisti. "Avem sezlonguri inchiriate chiar si pe 3 luni"

Ultima actualizare: 25-07-2017 06:52

In timp ce orasele pline de betoane fierb sub un cod galben de canicula, pe litoral este cel mai aglomerat weekend din aceasta vara. 200 de mii de turisti si-au facut bagajele si au fugit la mare.

Plajele si terasele au fost pline inca de la primele ore. Toate sezlongurile erau ocupate, iar cei cu cearsafuri aproape ca au stat lipiti unii de altii.

Turist strain: "E o atractie! Cineva mi-a spus de Mamaia, asa ca am venit! Vreau sa ma dau cu banana! Suntem 5 pe ea, si ne invarte pana ne rastoarna.. e foarte distractiv!"

Acesti americani isi petrec vacanta pe litoralul nostru. La fel si Adam, care a venit sa faca surf impreuna cu Greta, ciobanescul sau elvetian, care implineste 4 ani. Apa marii a avut 23 de grade celsius.

ADAM: "Asta fiind hobby-ul meu m-am gandit sa o integrez si pe ea si usor, usor am invatat-o sa isi tina echilibrul pe valuri."

Plajele au fost neincapatoare. In Mamaia Nord, cine s-a trezit tarziu, cu greu a mai prins un sezlong liber.

"- Ce iti place cel mai mult?
- Sa stau la soare toata ziua! Asta as face toata ziua si sa ma bronzez."

GEORGE, administratorul unei terase: "Am inchiriat toate sezlongurile de pe plaja, sunt 500 si ceva la numar. Avem sezlonguri inchiriate pe o saptamana, pe trei luni. Sunt solicitari foarte mari pentru rezervari pe o luna."

Distractie este insa si ziua la beach barurile de pe plaja.

Adi isi rasfata clientii cu diverse cocktailuri racoritoare.

La orele pranzului, doar cei norocosi gasesc mese libere. Pofticiosii le-au rezervat din timp.

GEORGE, administratorul unei terase: "Este unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri din aceasta vara, avem rezervari facute inca de aseara, terasa este la capacitate maxima."

Vremea va fi frumoasa si duminica, anunta meteorologii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO