Cei 60.000 de turisti de pe litoral isi fac planuri de intoarcere acasa. Telefonul, distractia preferata pe plaja

Ultima actualizare: 07-06-2017 07:33
litoral

Litoralul romanesc este plin ochi. Drept urmare, duminica au prins locuri bune pe plaja doar cei care s-au trezit cand s-a crapat de ziua.

 

Turistii care s-au dezmeticit abia pe la pranz n-au mai gasit sezlonguri libere. Din fericire, apa marii s-a mai incalzit asa ca multi s-au aruncat direct in valuri.

La orele pranzului, pe o plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropiere de Navodari, a fost ca la manifestatie. Desi este aglomarat ca in plin sezon, ofertele de distractie nu sunt aceleasi.

Inca nu se organizeaza petreceri cu spuma, plimbari cu sky-jetul ori cu hidrobicicleta. Si sa vrea oamenii nu au de la cine sa ia lectii de scuba diving.

Suprinsi oarecum de faptul ca a venit vara, administratorii nu au amenajat nici terenurile pentru volei sau fotbal. Asa ca cei care vor sa se joace trebuie sa isi traseaza singur marcajele pe nisip.

Tolaniti la soare sau ascunsi sub umbrele, oamenii au cautat solutii ca sa le treaca timpul mai repede mai ales ca sunt destul zone in care au acces gratuit la internet.

Turist: "Nu imi omor timpul pe plaja cu el, doar incerc sa comunic cu unele persoane dragi care sunt plecate. Mai mult de a imortaliza momentul, nu sunt adeptul de a posta zilnic poze. Din cand in cand primim likeurile alea importante care pentru unii sunt mult mai importante decat marea."

Altii au fost la polul opus si au renuntat la tehologie, citind reviste.

Marin, din Prahova, spune ca abia astepta sa ajunga la plaja ca sa citeasca o carte.

Vacanta de Rusalii este pe sfarsite, asa ca cei peste 60 de mii de turisti isi fac acum planuri de intoarcere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO