Au venit din Venezuela ca sa petreaca un Craciun la peste 2000 de metri altitudine, la Balea Lac: "E o experienta unica"

Ultima actualizare: 27-12-2015 08:40

Daca in mare parte din tara parca a venit primavara, in Balea Lac s-a deschis hotelul de gheata.

Turisti dornici de o experienta unica si-au luat inima in dinti plus haine groase si s-au cazat intr-una din cele 14 camere ale hotelului care anul acesta poarta numele unor tari europene.

Unii dorm cu Big Ben in camera, altii cu Brancusi sau cu taurii de la corida. Alberto si Ana Maria au venit din Venezuela ca sa petreaca un Craciun la peste 2000 de metri de altitudine.

Alberto: "E o experienta unica, diferita, Am vrut sa venim din primavera trecuta dar abia acum am avut noroc si am gasit loc. Suntem inconjurati de gheata"

Eric si mama lui au venit din Israel dupa ce au vazut hotelul pe internet. Le place cum arata, au facut fotografii dar nu sunt pregatiti sa doarma peste noapte intr-o camera de gheata.

Hotelul de gheata a fost terminat de cateva zile si are 14 camere care formeaza o Europa de gheata si zapada. La constructia lui au fost folosite cateva sute de tone de gheata. Hotelul va fi deschis pana la finalul sezonului si va fi completat cu o biserica din gheata si cateva igluuri. O noapte de cazare costa 400 de lei.

La nici 20 de km de Sibiu, la Avrig primii turisti ajunsi in vacanta descopera palatul si gradinile baronului Samuel von Brukenthal. Palatul baroc a fost construit acum doua secole, cand baronul Brukenthal a vrut sa aiba acasa in Transilvania o copie a celebrului palat vienez Schönbrunn.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO