Atmosfera de club pe pârtiile de la munte: ținute lejere și accesorii îndrăznețe

Dată publicare: 30-12-2017 18:48
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Gata cu supărările, să înceapă balul până de Revelion. La baza pârtiei din Predeal, mai mulţi DJ vor pune muzică, iar toată lumea este invitată la dans.

 Petrecerile apres-ski au început de vineri seară, dar cea mai aşteptată este cea de pe 31 decembrie, când este anunţat şi un foc impresionant de artificii.

La baza pârtiei Clăbucet din Predeal, atmosfera a fost ca de club. Aproape două mii de oameni au dansat în fata scenei, nerăbdători să înceapă mai repede petrecerea de Anul Nou.

Pentru prima seară, cei mai mulţi turişti au ales ţinute lejere. Nu au lipsit însă caciulile de blană sau accesoriile mai indrăznețe. Pe un băiat - de pildă - ochelarii şi şapca l-au scos din anonimat. Ritmul nu i-a prins însă pe toţi. Mulţi au lăsat vinul fiert să le dezmorţească obrajii ciupiţi de ger.

Spectacol a fost şi pe munte. Instructorii de schi şi jandarmii montani au coborât pe schiuri cu făclii în mâini, iar vânătorii montani au desfăşurat pe pârtie un steag de peste o sută de metri.

Pentru ca vacanţa să fie perfectă, meteorologii vin cu veşti bune pentru cei care aşteaptă cu nerăbdare să ningă. Temperaturile vor scădea, aşa ca administratorii pârtiilor vor porni tunurile.


VIDEO PROTVPLUS.RO