Apartamentul de lux din România unde cazarea ajunge şi la 400 euro pe noapte


Ultimul update: Duminica 08 Decembrie 2019 19:48
Data publicarii: Duminica 08 Decembrie 2019 19:48
Categorie: Stiri Turism

Camera de hotel cu bucătar personal, transport cu limuzina și bilete la spectacole, rezervate din timp.

Sunt doar câteva dintre serviciile de care beneficiază turiștii care se cazează în hotelurile bune de la munte. Cele mai moderne camere sunt echipate cu sisteme inteligente, iar personalul stă la dispoziția clienților indiferent de oră. Toate acestea ridică însă costurile unui sejur la câteva mii de euro.

Cei care rezervă un penthouse în acest complex primesc un cod pe telefon prin intermediul căruia pot deschide ușa la orice oră doresc, fără să aibă de-a face cu vreun recepționer.

Odată intrați în penthouse, turiștii găsesc pe masă ciocolată, Prosecco și un card personalizat pentru accesul în hotel, iar cu o simplă atingere a telefonului pe o broșură se pot conecta la internet.

Lumina, temperatura și muzica pot fi reglate cu ajutorul telefonului mobil. Gazdele spun au investit în fiecare apartament câte 15.000 de euro ca să pună la punct sistemul.

Hotelul nu are restaurant, pentru că fiecare apartament are o zona special amenajată. Un bucătar profesionist pregătește pe loc fiecare comandă, iar oaspeții au la dispoziție și un ospătar. Cazarea costă între 100 și 400 de euro pe noapte, iar o cină cu 5 feluri de mâncare și băutură ajunge la 65 de euro de persoană. Clienții au la dispoziție și un serviciu de concierge, prin care le sunt îndeplinite cele mai trăsnite dorințe.

Norbert Bota, manager hotel: „Am avut un oaspete care a vrut să se plimbe cu o mașină de lux și am avut plăcerea de a-i oferi o astfel de mașină cu 500 de cai putere. A avut mașina la dispoziție trei zile. Toată experiența l-a costat în jur de 800 de euro.”

În unele hoteluri de 4 și 5 stele din Poiana Brașov există angajați desemnați să satisfacă toate cererile de la călcatul hainelor, la achiziționarea ski-passului ori a suvenirurilor, până la organizarea unor degustări de vin.

Gabriel Roșca, administrator hotel: „Am avut cereri de plimbări cu elicopterul. Am găsit cereri pentru plimbări cu parapanta. Toate serviciile se pot găsi.”

Alin Aelenei, reprezentant hotel: „Încercăm să-i facem sejurul cât mai plăcut, lipsit de griji și tot ce înseamnă din partea lui să găsească servicii diferite. Alte lucruri de făcut în timpul vacanței, există și parte de colaborator unde e contracost, încercăm să oferim și gratuit pe partea de consiliere.”

Oaspeții pot cere și un program cu activități pentru fiecare zi de ședere.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33