6 destinatii exotice catre care poti zbura mai ieftin ca niciodata

Orase, Vola

Ca sa nu mai stai pe ganduri si mai bine sa te pui pe pregatit bagaje, iti aratam ca poti sa iei bilete de avion la preturi mult mai mici.

Lista de sugestii e mai jos si iti zicem de pe acum ca vorbim de: Tenerife, Palma de Mallorca (Spania), Marrakech (Maroc), Reykjavik (Islanda), Lisabona si Porto (Portugalia).

Care e treaba cu preturile mici? Pentru destinatiile acestea gaseai pana acum pe site-urile de rezervari din Romania bilete de avion de la companii de linie, deci evident preturi mai mari si pentru mai toate oricum aveai cel putin o escala. Dar iata ca noi am gasit un truc pentru tine. Se numeste Smart Connection si e o chestie nou lansata pe un site romanesc.

Sistemul acesta iti afiseaza automat zboruri mixte, in general de la companii low cost diferite, cu care ajungi in 2 pasi: intai intr-un oras de escala, iar apoi in destinatia aleasa. La fel si la intors. Care e beneficiul? Pai primul, si cel mai important zicem noi, pretul! Zboruri dus-intors care costau inainte 300-400 de euro, poti sa le iei acum chiar si cu mai putin de 100 euro. Iar al doilea, poti sa vizitezi 2 orase cu un singur bilet.

Escalele sunt de la cateva ore la chiar si mai mult de o zi, iar daca alegi a doua varianta, iata cum vezi esentialul dintr-un loc nou, fara sa iti iei un bilet separat. Dar sa trecem la treaba, adica la prezentat niste super locuri de vizitat, asa cum ti-am promis la inceput, "mai ieftin ca niciodata".

Citește și
Zakynthos - Vola
4 insule unde poti sa ajungi cu mai putin de 350 de euro
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Tenerife, Spania

Cea mai mare dintre cele 7 Insule Canare, Tenerife, se bucura tot anul de soare. Pe insula vulcanica, sculptata de-a lungul anilor de numeroase eruptii, se afla si cel mai inalt varf din Spania, Muntele Teide, pe care il poti gasi in timpul iernii acoperit cu zapada, in timp ce plajele se bucura ca de obicei de soare.

Pe insula "primaverii eterne" vei gasi orase precum Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei, Puerto de la Cruz, centrul turismului, sau La Laguna, care face parte din patrimoniul UNESCO. Toate acestea te asteapta pret de un bilet dus-intors cu avionul care costa in jur de 120 euro. [vezi aici ofertele si datele de zbor]

Palma de Mallorca, Spania

Palma de Mallorca isi asteapta vizitatorii cu bratele deschise, iar cel mai ieftin bilet nici nu sare de 90 euro. Orasul reuseste sa combine perfect o sumedenie de elemente: vremea frumoasa, istoria bogata si monumentele arhitecturale il fac sa intre in competitie cu Barcelona. In plus, gasesti aici si delicii gastronomice cu influente care mai de care. [vezi aici ofertele si datele de zbor ]

Peste Palma de Mallorca vegheaza catedrala gotica La Seu, pe care nu o vei rata nici noaptea, fiind foarte vizibila din port. Tot acolo, unde poti vedea multimea de iahturi ancorate, este centrul pentru viata de noapte si distractie.

Marrakech, Maroc

Un oras extrem de viu, cu incarcatura culturala si istorica foarte mare, in Marrakech te vei alatura vrand-nevrand unui zumzet urban molipsitor. Aventura ta va incepe din centrul cartierului Medina, unde se afla Djemaa el-Fna – piata principala. Vei intra apoi in agitatie, plimbandu-te pe strazile micute, foarte aglomerate, pline cu negustori de covoare, papuci de casa sau de te miri ce alte lucruri.

Oras cu numeroase moschei si palate, Marrakech este o destinatie pentru orice anotimp din an. Nu-l vei parasi fara a-ti intipari pe piele un tatuaj temporar, cu henna. Noroc ca pretul unui bilet dus-intors este in jur de 100 euri, ca altfel probabil nu-ti mai doreai sa te intorci de acolo. [vezi aici ofertele si datele de zbor ]

 

Reykjavik, Islanda

Reykjavík este o adevarata surpriza turistica. De la numeroase insitutii culturale, pana la scufundari in Silfra, vizite la vulcani sau intalniri cu balenele privite de pe traditionalele barci de pescuit.

 

Poate datorita noptilor lungi de iarna si zilelor nesfarsite de vara, sau poate datorita berii foare bune, Reykjavik si-a castigat reputatia ca fiind una dintre cele mai in voga destinatii turistice pentru cei care vor sa se distreze. De ce sa nu iei parte si tu? Mai ales ca un bilet dus-intors poate sa inceapa de la 180 euro. [ vezi aici ofertele si datele de zbor ]

Lisabona, Portugalia

Lisabona ofera toate atractiile la care te-ai astepta de la orasul vedeta din Portugalia. Catedrale gotice, manastiri maiestuoase, muzee, toate dau culoare orasului. Dar cele mai mari surprize te asteapta pe strazile mai putin cunoscute, unde vei simti cu adevarat farmecul coastei portugheze.

 

In orice parte a Lisabonei te-ai afla, nu vei putea rata castelul Saint George, strajerul orasului. In plus, ai de bifat Turnul Belem si monumentul Padrao dos Descobrimentos, iar pe inserat trebuie sa ajungi la Arco Triunfal da Rua Augusta. O sa vezi de ce. Ca sa nu mai zicem ca esti la un scurt drum cu trenul de Estoril sau Cascais. Toate aceastea cu un bilet dus intors la aproximativ 70-90 euro. [ vezi aici ofertele si datele de zbor ]

Porto, Portugalia

Ramanem in Portugalia, dar de data aceasta, dam o raita spre Porto. Recunoscut pentru romantismul lui, Porto este al doilea cel mai mare oras din Portugalia. Il stii pentru vinurile de calitate, pentru relicvele medievale sau pentru bisericile extravagante in stil baroc.

Orasul Vechi, Ribeira, sta pe versantii care imprajmuiesc raul Douro si face parte din patrimoniul UNESCO. Biserica Sao Francisco este considerata de multi atractia principala din Porto, dar nu trebuie uitate nici cramele locale unde iti vei rasfata papilele gustative. Poti desface o sticla de pe acum pentru ca un bilet dus-intors costa nici 80 euro. [vezi aici ofertele si datele de zbor]

 

Articol recomandat de sport.ro
Nici Mbappe, nici Haaland! Cine este noul favorit să câștige Balonul de Aur
Nici Mbappe, nici Haaland! Cine este noul favorit să câștige Balonul de Aur
Citește și...
3 locuri de vis din Italia care te vor ajuta sa iti iei gandul de la orice problema
3 locuri de vis din Italia care te vor ajuta sa iti iei gandul de la orice problema

Pentru aproape orice problema, iti recomandam ca solutie o escapada scurta intr-un oras italian. Am gasit 3 destinatii numai bune de distractie si relaxare, ticsite de obiective istorice, arhitecturale si culturale.

4 insule unde poti sa ajungi cu mai putin de 350 de euro
4 insule unde poti sa ajungi cu mai putin de 350 de euro

Daca nu ti-ai ales inca destinatia de vacanta avem 4 propuneri pentru tine. Si chiar daca ai ales deja, o sa vrei sa-ti mai iei un concediu.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.