15.000 de turisti pe litoral, in ultimul weekend din acest sezon estival. Cat a castigat zilnic un administrator de terasa

Ultima actualizare: 17-09-2014 07:01
Litoral

Sezonul estival isi joaca ultimele carti in acest inceput de toamna, asa ca majoritatea celor au afaceri pe litoral isi fac socotelile. Din fericire au inca turisti dornici sa se bucure de zilele cu soare, dar si de preturile simtitor mai mici.

La ora pranzului plaja din statiunea Mamaia era chiar animata pentru o zi de 14 septembrie. In aceste conditii, patronii teraselor si administratorii plajelor inca se straduiesc sa atraga musterii.

"O zi superba, vremea frumoasa, am avut si ceva clienti. Bine, am dat gratuit, e ultima si facem cinste", a spus Paul, administrator plaja.

De o asemenea surpriza s-au bucurat si tinerii care, luni, incep scoala, dar care se obisnuiesc greu cu ideea: "Am facut baie in mare, m-am distrat cu prietenii… De maine incepe tragedia, o mare tragedie".

Fix cat sa le faca in ciuda vremea ramane frumoasa la mare cel putin pana vineri. Dar cum, oficial, sezonul estival se incheie in 15 septembrie, multi dintre cei care au afaceri pe litoral trag linie: "Se incheie astazi (n.r. duminica), dupa o vara grea, frumoasa, dar si banoasa. (...) cam 3-4.000 pe zi".

Si in acest weekend au ajuns la mare cam 15.000 de turisti dispusi sa cheltuiasca sume importante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO