A incercat sa fure benzina cu sacul. Sase masini, distruse la Timisoara de un hot nepriceput

08-05-2014 11:51


saci, furt combustibil

Un barbat de 40 de ani din Dolj a fost retinut de politistii din Timisoara dupa ce a furat mai multe bunuri din doua autoturisme si a incercat sa fure combustibil, distrugand rezervoarele altor patru.

Barbatul, banuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme a fost prins de politisti azi-noapte, la scurt timp dupa ce a dat mai multe atacuri la masinile parcate pe strada Timocului din Timisoara.

„In fapt, acesta ar fi sustras din doua autoturisme parcate pe strada Timocului din Timisoara, un acumulator si huse auto, prin spargerea geamului portierei. Unul dintre autoturisme era neasigurat”, au transmis reprezentantii Politiei Judetene Timis.

Totodata, barbatul a incercat printr-o modalitate inedita sa fure combustibilul din patru masini parcate pe aceeasi strada. Dupa ce a distrus rezervoarele, individul a pus sub autoturisme saci menajeri in care sa se scurga toata motorina si benzina. Planurile insa i-au fost intrerupte inainte sa plece cu sacii de combustibil in spate. Politistii de la Sectia 1 Timisoara l-au prins si l-au dus la audieri.

Barbatul a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt.

Prejudiciul in valoare de aproximativ 6.000 de lei a fost recuperat, partial de politisti. Oamenii legii continua cercetarile in acest caz.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO