Tratament revolutionar pentru cancer, sugerat de o fetita de 8 ani tatalui ei cercetator, la o cina in familie

Ultima actualizare: 01-02-2015 02:29
cancer

O fetita de 8 ani l-a ajutat pe tatal sau, om de stiinta la un institut de cercetare a cancerului la san, sa faca o descoperire istorica in tratamentul bolnavilor. Camilla i-a dat o idee tatalui ei despre cum sa distruga celule stem canceroase.

Tatal ei, Michael Lisanti, a vorbit la o cina in familie despre cercetarile sale in descoperirea unui tratament pentru cancer, fara sa banuiasca faptul ca fiica urma sa ii ofere inspiratia de care avea nevoie, relateaza The Mirror.

Barbatul a intrebat-o pe fiica sa cum ar actiona pentru a-i trata pe pacienti, iar raspunsul ei a fost simplu: ei ar trebui sa ia antibiotice.

Dupa ce s-a interesat asupra acestei idei, profesorul a descoperit ca este o varianta care ar putea revolutiona medicina. El a aflat ca medicamentele folosite pentru a trata alte boli ar putea fi reprogramate pentru a trata diverse tipuri de cancer.

Celulele stem canceroase sunt asociate cu cresterea si recurenta tuturor tipurilor de cancer si sunt foarte greu de distrus cu tratamentul traditional.

Michael Lisanti a colaborat cu experti din New York si Philadelphia si impreuna au folosit 5 tipuri de antibiotice pentru a trata 8 tipuri de tumori canceroase. Au descoperit ca patru dintre ele au eradicat tumori cerebrale, la plamani, prostata, ovare, sani, pancreas si piele. Mai mult, anitibioticele nu au daunat celulelor sanatoase.

Expertii spun ca acesta poate fi primul pas spre o cale noua in ceea ce priveste tratarea cancerului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO