Studiu: Consumul de hrană ultra-procesată scurtează durata de viață


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 14:49
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 12:36
Categorie: Stiri Stiinta

Un nou studiu confirma categoric ce se bănuia deja: consumul de hrană ultra-procesată ne scurtează viaţa.

Cercetarea realizată în Statele Unite arată că americanii prezintă un risc cu 14% mai mare să moară prematur pentru fiecare creştere de 10% a cantităţii de alimente procesate consumate.

E vorba de snacksuri, deserturi cumpărate din supermarket, semipreparate ori alimente care necesită doar încălzire.

Consumul de hrană procesată este strâns legat de incidența cancerului şi a maladiilor cardiovasculare. Pentru a evita pericolul, experţii ne recomandă să cercetăm atent etichetele: dacă găsim multe ingrediente de care n-am auzit, să punem produsele la loc în raft.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Iarnă grea pentru animalele din grădinile zoologice. Cum sunt protejate
UE ne dă bani pentru ca elevii să aibă fructe şi lapte. Autorităţile, lipsite de interes
VIDEO PROTVPLUS.RO