Batai intre suporterii rapidisti si cei din Vaslui


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 23:22
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport

UPDATE: Prelungiri violente la un meci de fotbal in Vaslui, cu suporteri si jandarmi in echipe rivale. Suparati ca preferatii lor au reusit doar un egal, fanii locali i-au provocat pe cei rapidisti.

In lupta s-au aratat cutite si s-au tras focuri de arma, pana cand trupele speciale au intrat "pe teren".

Batalia de la Podul Inalt, varianta 2010, a pornit intr-un restaurant din Vaslui, unde 160 de suporteri rapidisti se cinsteau dupa meci. Politistii spun ca zeci de localnici au facut scandari indecente la adresa lor. Bucurestenii au ripostat: intai au aruncat cu farfuriile de pe mese in rivali, apoi au trecut la arme serioase.

Trupele speciale de la jandarmerie, pregatite pentru o confruntare, au facut cordon intre cele doua galerii. Cei din Vaslui, desi au provocat scandalul, au pozat in victime.

Rapidistii, acuzati ca au tras cu pistoale cu bile, n-au recunoscut nimic. Au strans repede randurile, insa, de teama unui alt atac.

Pana la urma, suporterii Rapidului au fost dusi la gara cu forta de jandarmi, paziti tot drumul, pana s-au urcat in tren. Iar cinci tineri din galeria Vasluiului au fost amendati cu cate 200 de lei, pentru ca au facut scandal.

Copos, impaciuitorul: Am cerut scuze conducerii clubului Dinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO