Sarkozy il cheama pe Henry la raport. Un ministru acuza Italia de blat

23-06-2010 00:00


Africa de Sud - Franta

Cupa Mondiala a devenit subiect politic de actualitate. Francezii au ajuns pe mana presedintelui Sarkozy, in timp ce iun ministru italian acuza nationala de blaturi.

Evolutia lamentabila a francezilor la Cupa Mondiala din Africa de Sud a dus la o sumedenie de bancuri si la o analiza politica. Presedintele Sarkozy insusi vrea sa afle de ce a capotat reprezentativa cocosului galic.

Seful statului francez l-a chemat la discutii pe premier, pe ministrul sportului, dar acolo va fi prezent si atacantul Thierry Henry, unul din ultimii supravietuitori ai echipei care devenea campioana mondiala in 2008. Franta a fost eliminata de la Cupa Mondiala, dupa ce a fost invinsa si de Mexic si de Africa de Sud.

Nici in Italia nu este liniste. Un ministru din guvernul Berlusconi spune ca nationala Italiei isi va cumpara adversarii la urmatorul meci, impotriva Slovaciei, pentru a accede in optimile de finala.

"Vor cumpara jocul. Veti vedea, sezonul urmator vor fi jucatori slovaci care vor evolua la cluburi italiene", a declarat Bossi, care este si presedintele Partidului Liga Nordului.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO