Premiera la Cupa Mondiala: trei frati in aceeasi echipa

16-06-2010 00:00


Jerry Palacios

Premiera la Cupa Mondiala din 2010. Pentru prima oara in istoria competitiei, o echipa reprezentativa are trei frati in componenta.

Totul se intampla in nationala celor din Honduras, echipa infranta de Romania cu 3-0 inainte de inceperea turneului final, intr-un meci amical.

Premiera se datoreaza indisponibilitatii fotbalistului Julio Cesar de Leon. Lipsa lui a dus la convocarea lui Jerry Palacios.

Astfel, Honduras are o garnitura cu trei frati: Jerry, Johnny si Wilson Palacios. Cei trei s-au nascut in orasul La Ceiba, iar ultimul sosit la CM, Jerry, in varsta de 29 de ani, este fratele cel mai mare.

Wilson este insa cel mai cunoscut dintre frati. Are 26 de ani si joaca in Anglia, la Tottenham. Johnny, in varsta de 24 de ani, este legitimat la echipa Olimpia din Honduras. Cei trei au mai avut un frate, Edwin, care a fost rapit si asasinat in urma cu trei ani.

"Tot ce fac in fotbal este pentru Edwin. El vegheaza asupra mea", a declarat Wilson in Africa de Sud. Cei trei frati au ocazia sa joace impreuna miercuri, cand Honduras va intalni Chile.

Sursa: AFP

VIDEO PROTVPLUS.RO