Mircea Sandu: Poate in 2014 ne mai calificam la un turneu final

19-05-2010 00:00

Presedintele FRF, Mircea Sandu, face prezenta la DNA

Mircea Sandu nu cre de Romania ar fi meritat un loc la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Mai mult, seful de la Casa Fotbalului prevede o noua seceta de performante.

"Nu meritam sa mergem la Cupa Mondiala, sa fim seriosi. Cand meritam sa mergem, ne calificam, cand nu, nu. Nu putem noi sa ne calificam in conditiile astea. Nu avem jucatori sa ne calificam editie de editie. Daca ne vom califica in 2014 sau 2016 ar fi foarte bine. Noi speram si in 2012, pentru ca este obiectivul lui Razvan, sunt ambitiile lui. Sa dea Dumnezeu sa se califice", a spus presedintele FRF.

De acum, federatia va incerca sa organizeze meciurile nationalei in provincie si mai putin in Capitala. Favorit pentru urmatoarea partida, Romania-Albania, este orasul Piatra Neamt.

"E posibil ca meciul cu Franta sa se joace in Ghencea sau poate la Craiova... Dar cred ca meciul cu Franta de anul viitor il vom juca aici. Din ce vad eu, Cluj, Piatra Neamt, Timisoara ar fi stadioanele unde ar putea juca echipa nationala. In Bucuresti nu cred. Poate pe Giulesti, dar nu stiu daca ne da voie pentru ca nu se vede o tusa de la tribuna oficiala. Asa ca in Bucuresti va fi mai greu, vom vedea. Speram ca odata cu terminarea Stadionului National sa jucam in Bucuresti majoritatea meciurilor", a precizat presedintele.

Mai multe amanunte pe www.sport.ro

Sursa: Sport.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO