Jandarmii vor verifica actele suporterilor craioveni la meciul cu Dinamo


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 23:02
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Suporteri

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publica la partida Dinamo-Universitatea Craiova, din sferturile Cupei Romaniei. De asemenea, Jandarmeria a anuntat ca va verifica toate actele de indetitate ale suporterilor olteni.

Potrivit Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, cei peste 700 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica in zona apropiata Stadionului Dinamo, pe traseele de sosire si plecare ale spectatorilor, atat inainte de inceperea meciului, cat si pe timpul si dupa incheierea acestuia.

Accesul publicului pe stadion va fi permis incepand cu ora 18.45, pe baza de abonamente, bilete si invitatii. Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere in apropierea stadionului, unde suporterii craioveni vor fi controlati daca au asupra lor obiecte interzise de lege; de asemenea, le vor fi verificate documentele de acces in stadion (biletul de intrare si cartea de identitate).

Suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente nu li se va permite deplasarea catre stadion. Deplasarea de la punctul de triere catre stadion se va face in mod organizat, sub insotirea si protectia Jandarmeriei.

FC Dinamo a anuntat ca, pentru acest meci, au fost puse in vanzare 12.000 de bilete, 750 dintre acestea revenind gruparii Universitatea Craiova.

Meciul Dinamo - Universitatea Craiova, va avea loc miercuri, de la ora 20.45, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care va fi transmis de Pro TV.

Sursa: Mediafax

Din nou bataie! Violente intre fanii dinamovisti si suporterii CFR Cluj
Sferturi cat o finala in Cupa Romaniei la Pro TV!
Dinamo are cea mai mare victorie din istoria Ligii Campionilor: 11-0!
VIDEO PROTVPLUS.RO