Ioan Andone a inceput antrenamentele cu Dinamo

14-06-2010 00:00


Ioan Andone

Ioan Andone a intrat in paine la Dinamo si a condus primul antrenament, la reunirea lotului. Tehnicianul spune ca ar vrea sa castige campionatul cu dinmovistii, dar nu poate promite miracole. Bugetul cainilor e de 10 milioane de euro anul acesta.

"Ma bucur ca m-am intors, e foarte mult de munca si o sa fie dificil. E groaznic ca Dinamo sa nu ia niciun trofeu trei ani de zile. Imi doresc castigarea campionatului, dar va fi foarte dificil. Eu sunt un antrenor, nu un salvator si vreau sa-mi fac meseria cat se poate de bine", a spus Andone.

Ca noutati in lot, Andone va conta pe portarul Cristian Balgradean, jucatorii Rares Soporan si Catalin Munteanu, precum si tinerii care au fost imprumutati pana acum: Chiacu, Paun si Ganea.

Presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a promis ca situatiile neplacute de la echipa, de anul trecut, nu se vor mai repeta. “Personal voi fi mai aproape de club si implicat in problemele clubului. In curand vom afla si bugetul exact al clubului pentru sezonul viitor, care va fi pana in 10 milioane de euro", a spus Badea.

Presedintele dinamovist este sigur ca Dinamo va merge si anul acesta in Liga Europa, in ciuda diferendului cu Rapid, care isi asteapta punctele inapoi de la TAS, dupa scandalul Varga-Balan.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO