Germanii dupa 4-0 cu Australia: Se putea si mai bine

Dată publicare: 14-06-2010 00:00
Dată actualizare: 19-10-2012 22:33


Cupa Mondiala 2010

Nemtii nu sunt multumiti nici atunci cand castiga la scor. Dupa ce au maturat cu cangurii australieni, 4-0, germanii spun ca au loc de imbunatatiri in jocul echipei.

Germania a aratat ca o adevarata masina de fotbal duminica seara, cand a sters pe jos cu Australia, victorie cu 4-0, diferenta cea mai mare de scor de pana acum la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Chiar si asa, antrenorul Joachim Low nu este total multumit.

"Mai sunt lucruri ce trebuie imbunatatite. Fundasii au evoluat bine, dar trebuie sa mearga mai repede in fata si sa joace mai aproape de mijlocul de teren. Nu este niciun motiv sa fim euforici, mai avem mult de munca", a spus Low.

Lahm: "Am avut sansa in primele minute. Este multa calitate in aceasta echipa si se vede. Ne-am creat multe ocazii. Era important sa castigam primul meci, dar drumul este lung".

Lukas Podolski: "Am muncit bine in pregatiri si am putut pune totul in practica".

Klose: "Ne-a facut placere sa jucam acest fotbal. Ma simt foarte bine".

Astazi sunt programate inca trei meciuri la Cupa Mondiala. De la ora 14.30 se disputa Olanda-Danemarca, de la ora 17 are loc Japonia – Camerun, iar de la ora 21.30 se joaca Italia-Paraguay.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO