Cristi Borcea s-a retras din conducerea echipei Dinamo


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 09:26
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Cristi Borcea

Surpriza la Dinamo inaintea meciului cu Olimpia Balti din Europa League. Cristi Borcea a anuntat la Sport.ro ca s-a retras de la echipa si va sta deoparte de fotbal timp de un an si jumatate.

Borcea a declarat ca are probleme de sanatate pe care le-a neglijat pentru ca a pus echipa pe primul loc in viata sa. Acum are de gand sa se ingrijeasca si sa mai vina la stadion doar din postura de simplu actionar.

"Pana acum am pus Dinamo pe primul loc, chiar si in fata sanatatii! M-am retras! I-am lasat drept de semnatura lui Badea! Vreau sa stau un an si jumatate in afara fotbalului pentru a-mi rezolva problemele! Daca nu suntem alaturi de Andone si Badea, Dinamo se desfiinteaza! Nimeni in Romania nu da banii de acasa acum! La Dinamo numai Andone decide cine vine si cine pleaca!”, a spus Cristi Borcea la Sport.ro.

Dinamo are primul meci oficial joi seara, la Chisinau, unde va intalni formatia Olimpia Balti in turul secund preliminar al Europa League. Cristi Borcea, insa, nu stie daca va fi alaturi de echipa.

"Nu stiu daca ma duc la meci! Depinde cum ma trezesc! Daca Dinamo va trata superficial meciul, vom avea probleme. Dar valoarea lotului si a jucatorilor ne da dreptul sa jucam serios. Pentru ca jucam nu numai pentru Dinamo, ci si pentru Romania", a mai spus Borcea.

Sursa: Sport.ro

Dinamo - Olimpia Balti in Europa League
Dinamo joaca in Europa League cu Olimpia Balti sau Khazar Lankaran
Ioan Andone a inceput antrenamentele cu Dinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO