Vis spulberat. Pledoaria lui Messi pentru jocul Romania-Argentina nu a convins.Meciul,anulat oficial


Ultimul update: Duminica 15 Aprilie 2012 01:47
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2011 13:11
Categorie: Stiri Sport

Documentul din partea reprezentantilor argentinieni in care sta scris negru pe alb ca meciul nu va mai avea loc a ajuns deja pe biroul oficialilor FRF.

Federatia Romana de Fotbal a fost informata printr-o scrisoare ca forul de la Buenos Aires a anulat meciul amical dinre Romania si Argentina din 10 august .

Mai mult, spun reprezentantii romani, decizia poate fi catalogata drept abuziva si cer doua milioane de euro despagubire.

Federatia Argentiniana de Fotbal anuntase, pe site-ul sau oficial, inca de luni suspendarea meciului cu Romania, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista.

Partida amicala Romania - Argentina trebuia sa aiba loc chiar in ziua inaugurarii Arenei Nationale.Pana acum FRF platise doua din cele trei rate pentru indemnizatia echipei argeniniene care atingea in final aproape un milion de euro.

Odata cu anularea meciului Federatia isi va primi banii inapoi.

In scrisoare oficialii argentinieni au propus diputarea partidei la o alta data, insa federatia romana a respins propunerea formulata.

Cat despre cei 38.000 de suporteri care isi luasera deja bilete, acestia isi pot primi banii inapoi sau pot folosi bilete cumparate pentru a intra la meciul pe care Romania il va avea cu echipa nationala a Frantei.

Cel mai bun fotbalist al lumii vrea sa joace pe National Arena.Messi poate salva meciul cu Argentina
Asta e culmea! Argentinienii ne fac
VIDEO PROTVPLUS.RO