Vicecampion mondial la natație, mort la 26 ani. Sportivului i s-a făcut rău la antrenament


Ultimul update: Marti 19 Martie 2019 13:37
Data publicarii: Marti 19 Martie 2019 13:24
Categorie: Stiri Sport
Kenneth To, înotător mort la 26 de ani

Înotătorul Kenneth To, vicecampion mondial cu ştafeta de 4x100 m mixt a Australiei în 2013, a încetat din viaţă la doar 26 de ani.

Lui Kenneth To i s-a făcut rău în timpul unui antrenament efectuat în Florida, informează Agerpres.

Conform Institutului pentru sport din Hong Kong, Kenneth To efectua un stagiu de pregătire de trei luni la Universitatea din Florida.

"El s-a simţit rău în timpul unui antrenament şi a fost transportat la spital unde, din păcate, a decedat", se precizează într-un comunicat al acestui institut.

Înotătorul posta des pe rețelele de socializare imagini din timpul stagiului de pregătire. Ultima a fost chiar în urmă cu câteva zile.

"Faceţi ca durerea să nu existe în paradis... RIP", a scris pe reţelele de socializare chineze multiplul campion olimpic Sun Yang, care a fost coechipier cu To în ştafeta de 4x100 m la Jocurile Chinei din 2017.

În cursul carierei sale, Kenneth To a cucerit medalia de aur la ştafetă 4x100 m la Jocurile Commonwealth-ului din 2014 şi argintul la ştafetă 4x100 m mixt în 2013, cu echipa Australiei, ţara în care a crescut, înainte de a trece, în 2016, sub culorile Hong Kong-ului, ţara sa natală.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO