Terasele din sectorul 1 se pregatesc pentru Romania - Franta, dar inchid TV-ul dupa prima repriza. Anuntul facut de primarie

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28

Romanii care au ramas acasa se pregatesc si ei sa urmareasca UEFA EURO 2016. In Bucuresti, de pilda, se amenajeaza zone pentru suporterii care vor sa vada meciurile in aer liber, pe ecrane uriase.

In restaurante sau pe terase au fost instalate televizoare si s-au facut rezerve de bere.

Dincolo de entuziasm, nu lipsesc absurditatile: in sectorul 1, fanii vor putea sa urmareasca doar prima repriza. Dupa ora 23:00, comisia de ordine publica a primariei Bucuresti, a interzis adunarile publice.

Anuntul celor de la Primaria sectorului 1 este magistral:

Din ratiuni de asigurare a linistii publice, din meciurile care incep la orele 22:00 poate fi vizionata doar prima repriza. Potrivit Legii privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice si a Legii pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala manifestarile din spatiul public se pot desfasura cel mult pana la orele 23:00, a fost anuntul facut de Primaria Sectorului 1.

Cei care au facut anuntul spun ca nu au convins comisia de ordine publica a primariei municipiului Bucuresti sa ii lase sa difuzeze repriza a doua cu sonorul oprit. Asta pentru ca fanii i-ar putea deranja cu strigate pe locatarii de langa parcul Bazilescu.

In schimb, in parcul Alexandru Ioan Cuza nu va exista aceasta problema. Aici a fost amenajata o zona pentru fani pe insula pensionarilor.

Marinela Olei, organizator: "Vor incapea niste mii de oameni. Vom avea terase, dar vor putea sa ia loc pe niste pernute."

Cei care vor veni sa urmareasca meciurile de fotbal de pe terasa acestui mall din Bucuresti se vor simti exact ca pe stadion, promit reprezentantii mallului. Pentru fani se construieste aceasta tribuna, iar de aici vor putea urmari campionatul european de fotbal pe un ecran urias."

Fan: "Depinde cum gasim mese. as vrea sa vin imediat dupa birou."

Diana Tofan, reprezentant mall: "Terasa poate gazdui pana la 3.000 de oameni. Oamenii pot sta atat la terasa cat si la iarba, pe puf si in peluza special amenajata.''

Pregatiri au loc si Centrul Istoric.

Iulian Anghelache, reprezentantul unui restaurant: "Sa sune, sa vada daca mai avem locuri, ca deja avem rezervari pentru maine seara. 65% este ocupat”

Cele mai multe zone pentru fani se deschis cu doua ore inaintea fluierului de start.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO