Transferul anului: portarul Nationalei a fost cumparat de cea mai bogata echipa din Anglia

05-08-2011 15:39


Costel Pantilimon

Portarul echipei Politehnica Timisoara, Costel Pantilimon, a semnat un contract cu gruparea engleza Manchester City, a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, clubul.

Manchester City a notat ca Pantilimon a fost adus la gruparea engleza ca rezerva a titularului Joe Hart.

"Portarul de 24 de ani se alatura echipei de la Poli Timisoara si va fi rezerva lui Joe Hart ca urmare a plecarii lui Shay Given la Aston Villa.

Pantilimon a jucat de doua ori impotriva «albastrilor» in sezonul trecut. Dupa ce si-a reprezentat echipa nationala la toate categoriile de varsta, Pantilimon a debutat la prima reprezentativa in 2008 si a atras interesul unor echipe ca Arsenal Londra si Internazionale Milano, inainte de a semna cu City.

Ii dorim lui Costel un calduros «bun-venit» in club", se arata pe site-ul oficial al echipei Manchester City.

Publicatia Gazzetta dello Sport a anuntat, vineri, ca portarul echipei Poli Timisoara, Costel Pantilimon, va fi transferat la echipa Udinese, precizand ca italienii l-au "furat" de la Manchester City.

"La Udinese vine portarul roman Pantilimon, 2.03 m, cel mai inalt din prima liga romana. Vine de la Timisoara, «furat» de la Manchester City, s-au platit pentru el doua milioane de euro plus bonus", a scris sursa citata.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO