The ONE: Cine sunt sportivii romani care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra

Ultima actualizare: 01-10-2012 05:40

Doua saptamani au mai ramas pana la Jocurile Olimpice de la Londa, la care ne vor reprezenta 104 sportivi. Pana la startul competitiei, revista The ONE va invita sa faceti cunostiinta cu o parte dintre ei.

Campionii nostri au fost protagonisti unui pictorial pentru suplimentul "The ONE Olympic Style".

Pentru toti sportivii, cheia succesului, in afara de talent, este antrenamentul. Cu cat se antreneaza mai mult, cu atat le cresc sansele de a urca pe podium.

De exemplu, baietii care ne vor reprezenta anul acesta la proba de caiac-canoe stau cel putin 5 ore pe apa, zi de zi. Apoi continua antrenamentul inca 5 - 6 ore, la sala.

Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au in palmares titluri mondiale si se afla printre favoritii la aurul olimpic.

Daca la inceput a fost considerata prea inalta pentru gimnastica, Sandra Izbasa a escaladat treapta cu treapta scara performantelor, iar succesul a venit firesc.

La editia precedenta a Jocurilor Olimpice a fost singura gimnasta medaliata cu aur la sol, rezultat ce i-a consolidat pozitia de lider in lotul Romaniei.

La 16 ani, Larisa Iordache are 1 metru si 47 de centimetri si doar 38 de kilograme, insa e inzestrata cu o forta nebanuita de munca si o ambitie uriasa.

In urma cu 16 ani, parintii Soranei Carstea au ales un teren de zgura in detrimentul unei case. Dar nu le-a parut rau nici o secunda, pentru ca fata lor a ajuns departe.

In suplimentul revistei The ONE va invitam sa faceti cunostinta si cu echipa nationala de polo, echipa feminina de spada, dar si cu alti sportivi pe care-i vom urmari cu emotie la Jocurile Olimpice.

"Nimic nu este intamplator in viata, atunci cand crezi in visul tau", ne spune chiar marea campioana Nadia Comaneci, intr-un interviu pentru The ONE.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO