Speranta moare ultima pentru romanii care se vad la EURO 2016. Reactii dupa meciul cu Finlanda: "Ne place sa ne chinuim"

09-10-2015 08:03


Suporteri - STIRI

Speranta moare ultima. Asa si-au spus suporterii care au ales sa vada meciul de fotbal cu Finlanda in puburile din centrul vechi al capitalei.

Meciul s-a terminat la egalitate, iar acum ultima sansa pentru calificarea directa la Euro 2016 este o victorie in Insulele Feroe.

Golul care a venit in prelungirile reprizei secunde a meciului dintre Romania si Finlanda a declansat fiesta printre suporteri. Pana atunci, totul parea pierdut. Si asta in pofida faptului ca in prima repriza, tricolorii au avut nenumarate ocazii de gol.

Suporter: "Nu suntem multumiti de scor, dupa ce am avut atatea ocazii in prima repriza. Trebuia sa batem, sa fim linistiti pentru calificare. Am ajuns sa ne rugam la un meci cu Feroe."

Singura persoana din local care a purtat tricoul nationalei s-a nascut in Japonia. Il cheama Woo si ultimii 20 de ani i-a petrecut aici, in Romania. Are si un pronostic pentru meciul cu Insulele Feroe.

Woo: "Sper sa batem cu 2-0. Keseru da doua goluri".

Pentru unii, meciul s-a trait mai intens, cu un pahar de bere alaturi.

Suporter: "Am lasat nevestele si copii acasa si am venit sa bem o bere aici, ne simtim foarte bine."

Suporter: "Se putea si mai bine, dar asta e, defilam cu ce avem. Asa suntem noi romanii, ne place sa ne chinuim."

Suporter: "Va fi un meci pe viata si pe moarte, au echipa buna. La acest nivel numai exita echipe mari si echipe mici, va fi un meci pe viata si pe moarte."

Romania mai are un singur meci de disputat, impotriva reprezentativei Insulelor Feroe.

Ca sa fim siguri de calificarea la Euro 2016, trebuie sa invingem.

Cititi mai multe detalii despre meciul Romania-Finlanda pe www.sport.ro.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO