Simona Halep a pierdut semifinala turneului de la Roma si locul 2 WTA. Prima reactie a sportivei

Simona Halep - Getty

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de la Roma, la capatul unui meci cu Carla Suarez Navarro, pe care l-a pierdut cu 6-2, 3-6, 5-7.

Simona Halep a pierdut locul doi in clasamentul WTA ca urmare a rezultatelor inregistrate, sambata, in semifinalele turneului de la Roma. Maria Sarapova s-a calificat in finala dupa victoria, scor 7-5, 6-3, in fata Dariei Gavrilova si va ocupa, incepand de luni, locul 2 in ierarhia mondiala.

In urma rezultatelor de sambata, Sarapova are asigurate 7.395 de puncte, in timp ce Simona va ramane cu 7.360 de puncte. Infrangerea n-a deprimat-o pe Halep si spune ca se pregateste pentru meciurile de la Paris care urmeaza.

"A fost un meci bun, trebuie sa iau ce-a fost pozitiv din ce s-a intamplat si sa ma gandesc la ceea ce nu a mers. Carla a jucat bine si toate meciurile contra ei au fost dificile. Am pierdut putin ritmul in setul doi, dar ea a stat in teren foarte bine. E meritul ei si chiar a meritat sa castige azi. Am o saptamana de relaxare si de munca pentru un nou turneu. O sa fie o saptamana frumoasa. Sunt multumita cu ce am facut aici, cu ce am jucat. Cred ca o sa ma duc direct la Paris si acolo o sa stau sa ma linistesc, apoi sa o iau de la capat. Tin capul sus, e doar o infrangere si nimic mai mult. A fost un meci bun, aveam nevoie de un asemenea meci de efort pentru saptamana viitoare, sper sa fie un turneu bun la Roland Garros", a spus Halep la un post tv.

15:39 Final de meci. Carla Suarez Navarro - Simona Halep: 2 - 6, 6 - 3, 7 - 5. Sportiva spaniola se califica in finala turneului de la Roma.

Citește și
Simona Halep si Alexandra Dulgheru
SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-2; 6-1, in "optimile" turneului de la Roma. Halep va juca in "sferturi" cu Dulgheru
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

15:30 Carla a castigat trei puncte consecutive si are 6-5.

15:27 Navarro revine si este 5-5.

15:24 Simona incepe bine ultimul game si castiga doua puncte.

15:21 5-4 pentru Simona Halep, la un singur game de finala de la Roma.

15:14 Meciul dureaza deja de peste 2 ore. Extraordinar. Simona reuseste un nou break si aduce meciul la 4-4.

15:11 Agresiva Carla Suarez Navarro, cu 30-0 pe tabela. Simona accelereaza si schimba scorul la 30-15.

15:08 Break pentru Carla - 4-3 pentru sportiva spaniola.

15:05 Simona reuseste din nou break-ul si castiga un punct: 3-3. Navarro este insa intr-o forma fizica excelenta si nu renunta.

15:01 Navarro inchide punctul. 3-2 pentru sportiva spaniola.

14:56 Simona ia break-ul si este 2-2.

14:51 Simona Halep nu traverseaza cele mai bune momente. si-a pierdut din nou serviciul. Jucatoarea din Spania ii ia foarte rapid break-ul lui Halep. 6-2, 3-6, 2-1

14:47 Halep reuseste un punct de zile mari: 6-2, 3-6, 1-1

14:44 Setul trei a inceput rau pentru Simona, care a pierdut pe propriul serviciu. 6-2, 3-6, 0-1

14:36 Suarez Navarro castiga setul 2 cu 6 - 3. Urmeaza setul decisiv pentru finala.

14:18 Dupa ce s-au luptat cinci minute la 40-40, Halep a reusit sa castige setul si scorul a devenit 5-3.

14:13 Simona reuseste break-ul si reduce diferenta dintre ea si Navarro la doar un game. Romanca e la serviciu. Navarro nu se lasa mai prejos si castiga unul dintre cele mai jucate game-uri. Halep este condusa cu 4-2.

Iberica isi castiga serviciul si pare a se indrepta catre o victorie in setul doi. 5-2.

14:00 Navarro isi castiga serviciul, face break si preia conducerea setului doi. 3-1 pentru iberica.

Simona trece printr-un moment mai slab, iar publicul simta asta si o aplauda.

13:52 Break dupa break. Simona face primul break din setul al doilea si conduce cu 1-0. Comentatorii americani spun ca jocul romancei arata exact de ce este pe locul 2 WTA.

Iberica a pierdut primul set, dar nu a renuntat la meci. Navarro reuseste break-ul si scorul este 1-1.

13:45 Punct. Game. Set. Simona si-a castigat serviciul si primul set, scor 6-2.

13:37 Al treilea break reusit de Simona si scorul a devenit 5-2. Inca un game, pe propriul serviciu, si setul va fi castigat de romanca.

Hai Simona!

13:32 Simona si-a castigat serviciul si conduce cu 4-2 in primul set. Sportiva noasta pare de neoprit acum si, daca isi face jocul in continuare, Navarro nu are nicio sansa.

13:26 Romanca noastra pare ca a intrat in joc si este aplaudata de intreaga arena, dupa ce a reusit un punct spectaculos.

Simona a reusit al doilea break si conduce cu 3-2.

13:18 Romanca revine in joc si reuseste un break. Scorul este acum 2-1 pentru Navarro, dar daca Simona isi castiga serviciul va egala.

Si a reusit! Desi a fost condusa cu 30-0, Halep a revenit si si-a castigat serviciul. 2-2 in setul doi.

13:15 Simona nu a inceput deloc bine partida. Navarro a reusit break-ul si conduce cu 2-0. Romanca nu se misca destul, iar mingile ei sunt pe langa.

13:10 Iberica serveste prima si castiga primul punct al partidei, dar este egalata imediat de Simona. Navarro isi castiga propriul serviciu si conduce cu 1-0 in primul set.

Iberica a beneficiat de cateva mingi trimise direct in afara terenului de Simona, care, deocamdata, nu-si gaseste tinta.

13:00 A inceput partida care o poate trimite pe Simona Halep in finala de la Roma, finala in care o poate intalni pe Maria Sarapova.

Toata Romania ii tine pumnii! Hai Simona!

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. Cele doua jucatoare s-au intalnit de noua ori pana acum, scorul fiind de 5-4 in favoarea sportivei noastre.

In sferturile turneului de la Roma, Simona Halep a trecut de Alexandra Dulgheru, scor 6-1, 6-0, in timp ce spaniola Carla Suarez Navarro a trecut de cehoaica Petra Kvitova, scor 6-3, 6-2.

In cealalta semifinala, rusoaica Maria Sarapova va juca impotriva compatrioatei sale Daria Gavrilova, numarul 78 WTA, surpriza acestui turneu.

Partida dintre Halep si Navarro este LIVE TEXT pe www. StirilePROTV.ro.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru in sferturile turneului de la Roma. Meci cu Carla Suarez Navarro in semifinale
Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru in sferturile turneului de la Roma. Meci cu Carla Suarez Navarro in semifinale

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in semifinala turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe Alexandra Dulgheru, numarul 72 mondial. Romanca o va intalni in semifinale pe Carla Suarez Navarro.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-2; 6-1, in
SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-2; 6-1, in "optimile" turneului de la Roma. Halep va juca in "sferturi" cu Dulgheru

Simona Halep a obtinut o victorie categorica in fata americancei Venus Williams si s-a calificat in "sferturile" turneului de la Roma.

SIMONA HALEP - ALISON RISKE, in turul doi la Roma. Victorie categorica a Simonei, dupa eliminarea prematura de la Madrid
SIMONA HALEP - ALISON RISKE, in turul doi la Roma. Victorie categorica a Simonei, dupa eliminarea prematura de la Madrid

Simona Halep a invins-o fara probleme pe jucatoarea Alison Riske, locul 45 WTA, in turul doi al Turneului de la Roma, scor 6-3; 6-0.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.