Serena Williams, dezvăluiri despre greutățile îndurate după ce a devenit mamă


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018 17:15
Categorie: Stiri Sport
Serena Williams

Serena Williams a vorbit pentru prima dată despre greutățile pe care le-a avut de îndurat după ce a devenit mamă.

Serena Williams a acordat un interviu revistei Vogue unde a mărturisit că a fost nevoită să suporte mai multe operații chirugicale imediat după ce i-a dat naștere fiicei sale, Alexis Olympia, scrie DailyMail.

Jucătoarea de tenis a declarat că a avut probleme cu pulsul în timpul nașterii, motiv pentru care medicii au decis că operația de cezariană era cea mai bună opțiune pentru Serena.

„Era un sentiment minunat, după care totul a mers rău”, a declarat Serena.

La câteva zile după naștere, Serena a mărturisit că avea probleme de respirație, iar medicii s-au temut că a dezvoltat cheaguri de sânge la plămâni.

„Am fost foarte fericit să schimb scutece, însă totul se schimba atunci când mă gândeam la tot cee ce avea ea de îndurat. Cel mai mult m-a încercat sentimentul de-a nu fi capabil s-o ajut”, a mărturisit soțul Serenei, Alexis Ohanian.

Din cauza problemelor de sănătate, Serena a lipsit o perioadă de pe rețelele sociale și nu a mai fost văzută în spațiul public până la mijlocul lunii octombrie.

Serena recunoaște că a fi mamă a reprezentat o provocare pentru ea.

"Nimeni nu vorbește despre momentele grele, despre presiunea pe care o simți sau despre uluirea incredibilă pe care o simți de fiecare dată când auziți plânsul copilului", adaugă jucătoarea.

Serena se bucură de prezența mamei sale, care o sprijină în această nouă etapă a vieții sale.

„Ea este acum responsabilă pentru o altă viață", a spus Oracene, care își îndemnă fiica să fie un părinte strict.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO