ROMANIA - TURCIA. Drumurile din Capitala inchise inainte de meciul din preliminariile pentru Mondial

09-09-2013 11:40


harta bucuresti

Circulatia rutiera va fi restrictionata marti, incepand cu ora 15.00, pe strazile din zona Arenei Nationale, pentru meciul dintre echipa nationala a Romaniei si reprezentantiva Turciei.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15.00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor, pe strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in Arena Nationala, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, a anuntat, luni, Brigada Rutiera a Capitalei.

De asemenea, circulatia rutiera va fi restrictionata pe strada Vatra Luminoasa, intre Soseaua Mihai Bravu si strada Pierre de Coubertin, pe strada Pierre de Coubertin, intre Soseaua Iancului si rondul de la intrarea in stadion, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in aceste tronsoane.

In aceste zone vor avea acces, in perioada restrictiilor de trafic, doar autovehiculele pentru situatii de urgenta si cele de transportul RATB.

Accesul auto in incinta Arenei Nationale se va face prin intrarile dinspre Bulevardul Basarabia si strada Maior Coravu.

In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot merge pe rutele ocolitoare Soseaua Mihai Bravu - Soseaua Iancului - Soseaua Pantelimon; Bulevardul Unirii - Bulevardul Basarabia - Bulevardul Chisinau - Soseaua Pantelimon.

Aproape 1.200 de politisti vor asigura ordinea cu ocazia partidei Romania - Turcia. Acestia vor fi prezenti in zonele Aeroportului International "Henri Coanda" Bucuresti si a Garii de Nord, la punctele de frontiera si pe traseele de deplasare, in apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, in zonele turistice si de agrement, precum si pe strazile care duc spre Arena Nationala, potrivit Politiei Romane.

Astfel, in Capitala si pe traseele de la Aeroportul International "Henri Coanda" pana la Arena Nationala vor actiona aproape 1.100 de politisti, iar alti peste 100 de politisti vor fi pe traseele de deplasare din zonele de frontiera Giurgiu si Constanta pana in Bucuresti, a precizat Politia Romana.

Potrivit planului de masuri pentru meciul Romania - Turcia, politistii Sectiilor Regionale de Transporturi vor actiona atat in zona Aeroportului "Henri Coanda", cat si in statiile de cale ferata si pe trenurile de calatori care circula spre Bucuresti.

Echipa nationala a Romaniei intalneste marti, de la ora 21.00, reprezentativa Turciei, intr-o partida din cadrul preliminariilor CM 2014.
 

Sursa: Edu.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO