ROMANIA - ESTONIA 2-0. Victor Piturca: Avem sansa a doua la baraj, indiferent de adversar

Romania

Selectionerul Victor Piturca a declarat, marti seara, dupa accederea la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din Brazilia, ca reprezentativa Romaniei va avea sansa a doua, indiferent de adversarul pe care il va intalni.

"Suntem la baraj, este o mica preformanta pentru o echipa nou-construita, preluata intr-un moment destul de dificil. Avem multi jucatori noi si i-am adus pe langa cei cu experienta. Am realizat o munca buna in acesti doi ani si jumatate.

La baraj, echipa Romaniei are sansa ei, indiferent cu cine va juca. Vom avea sansa a doua, e clar, dar orice echipa va avea probleme. Pentru mine, care am o experienta la nationala, acest baraj este ceva nou. La jocurile duble am avut probleme la cel de-al doilea meci. Si astazi am schimbat 4-5 jucatori mai proaspeti, dar tot am avut porbleme.

Niciun adversar din play-off nu este de valoarea Olandei, Portugalia nu a reusit sa invinga acasa pe Israel, Suedia a avut 2-0 si acum am inteles ca este 4-2. Au slabiciuni toate. Adversarii au prima sansa contra noastra, poate sa fie un avantaj pentru noi. Grecia este o echipa cu experienta vasta si are o forta de grup. Este extrem de periculoasa. Este mai putin relevant ce vreau eu, ci ce se va stabili la Zurich", a spus Piturca, potrivit Mediafax.

Referitor la meciul cu Estonia, scor 2-0, Piturca a afirmat ca jucatorii au fost apasati de miza jocului.

Citește și
echipa nationala
ROMANIA - ESTONIA 2-0. "Tricolorii" s-au calificat la barajul pentru CM 2014. Posibilii adversari
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"A fost un meci cu o incarcatura deosebita, jucatorii au fost destul de apasati de miza jocului, dar ne-am revenit. Nu am vazut ca jucatorii sa aiba trac, au fost doar putin apasati de miza jocului. Dupa golul de 2-0, ne-am descatusat.

Noi ne-am concentrat pe jocul nostru. Daca era un rezultat favorabil Turciei, voiam sa aflu pentru ca doream sa stiu cum abordez meciul. Stiam ca olandezii sunt profesionisti suta la suta. Olanda a jucat pentru Olanda, nu pentru Romania.

Putea sa castige si Turcia, pentru ca mi s-a spus la pauza ca au avut ocazii. Dar este o diferenta inte noi, turci si olandezi", a incheiat selectionerul.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
TURCIA - OLANDA, 0-2. Robben si Sneijder au marcat
TURCIA - OLANDA, 0-2. Robben si Sneijder au marcat

Reprezentativa Olandei a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), selectionata Turciei, in ultima etapa a grupei D de calificare la Cupa Mondiala din 2014, din care a facut parte si Romania.

ROMANIA - ESTONIA 2-0.
ROMANIA - ESTONIA 2-0. "Tricolorii" s-au calificat la barajul pentru CM 2014. Posibilii adversari

Reprezentativa Romaniei a invins, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (1-0), selectionata Estoniei, in ultimul meci din grupa D de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, din 2014 si s-a calificat la baraj.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.