Plin de sange si vanatai: cum arata piciorul unei gimnaste romance de 14 ani

31-03-2013 15:39


Andreea Munteanu

Gimnastica este un sport frumos si care a adus multe satisfactii Romaniei, insa durerea si munca din spatele ei lasa rani adanci. A aratat-o si tanara gimnasta, Andreea Munteanu, in varsta de 14 ani.


Romania, cu o echipa formata din junioare, s-a clasat, sambata, pe locul trei la intrecerea de gimnastica de la Chemnitz (Germania), informeaza site-ul oficial al federatiei romane de profil.

La triunghiularul feminin Germania - Romania - Sua, componenta echipei Romaniei a fost Diana Teodoru, Andreea Iridon, Andreea Munteanu, Paula Tudorache.

Condusa de Martha Karoly, echipa americana a castigat concursul, cu un total de 234.05, urmata de Germania (210.60) si de Romania (205.15), in concurs fiind si o echipa mixta germano-americana (169.10).

In clasamentul la individual compus al junioarelor, Andreea Munteanu (54.70) a ocupat locul secund, dupa americana Bailey Key (58.00), in ierarhia generala (senioare/junioare) ea aflandu-se pe pozitia a 8-a, pe primul loc situandu-se Kyla Ross, componenta a echipei SUA medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

In timpul concursului, Andreea Munteanu a aratat cat de greu este acest sport. Piciorul ei era plin de vanatai si sange in timp ce-si efectua exercitiul la barna, unul dintre aparatele ei favorite.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO