Omul care a ingropat Romania in minutul 89 a dezvaluit ce l-a facut sa planga la finalul meciului

Ultima actualizare: 14-06-2016 00:07
Dmitri Payet - agerpres

Dmitri Payet, autorul golul decisiv in meciul Franta - Romania, scor 2-1, a declarat, ca a plans pe final de meci din cauza presiunii si a laudat apararea Romaniei.

"E mult stres. Daca mi s-ar fi spus acum un an ca mi se va intampla asta nu as fi crezut. Primul sfert de ora am fost putin timorati. Romania s-a aparat bine, intotdeauna aparea cate un picior cand trageam la poarta. Apoi am marcat, dar ei au revenit. E important ca am luat acest trei puncte, acum trebuie sa ne odihnim. Daca am fi castigat cu 2-3 goluri diferenta, ne-am fi pacalit", a spus Payet la conferinta de presa.

Payet, care a plans in momentul schimbarii, a afirmat ca a fost extrem de emotionat, deoarece a facut multe sacrificii, iar la inceputul sezonului nimeni nu-l vedea in lotul Frantei. "Am plans ca era multa presiune pe acest final. Am fost timorati. Romania se apara bine mereu"

Atacantul Dmitri Payet a fost desemnat de UEFA jucatorul meciului Franta - Romania, in care a marcat golul victoriei in minutul 89. "Payet este jucatorul meciului dupa ce adus Frantei un triumf dramatic", a notat uefa.com.

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO