Miercuri se joaca finala pentru Euro: Serbia - Romania, live pe Voyo de la 18.00


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 06:20
Data publicarii: Miercuri 30 Mai 2012 12:58
Categorie: Stiri Sport
Meci

Miercuri se joaca finala pentru Euro: Serbia - Romania, live pe Voyo de la 18.00.

Serbia - Romania e miercuri, 18:00, LIVE VIDEO pe www.voyo.ro - incearca GRATUIT. Meciul va fi transmis si pe Sport.ro de la ora 19:00.

Nationala Romaniei poate ajunge la Euro. Pustii de la U19 au sanse mari de califice la turneul final din iulie, in Estonia.

Jucatorii lui Stanga au facut 4-0 cu Ungaria si 1-1 cu Germania iar lupta finala va fi meciul cu Serbia. Pentru a fi sigura de calificare, Romania trebuie sa castige meciul.

Exista insa o sansa de calificare si la egal. Pentru asta, Germania nu trebuie sa bata pe Ungaria la mai mult de 3 goluri diferenta.

Miercuri se va scrie istoria. Romania va juca cel mai important meci pentru o calificare istorica. Serbia - Romania va fi transmis LIVE VIDEO pe www.voyo.ro, de la ora 18.00 - INCEARCA GRATUIT. Meciul va fi transmis si pe Sport.ro de la ora 19:00.

Fa-ti cont cu 2-3 ore inainte pentru a putea vedea meciul Romania - Serbia!

Pentru ca intre momentul in care iti faci cont pe voyo.ro si confirmarea din partea sistemului pot trece intre 30 si 60 de minute, exista riscul sa nu vezi meciul din cauza aglomeratiei de pe server. Asa ca iti recomandam sa-ti faci cont cu 2-3 ore inainte de Romania-Serbia. Iti multumim pentru intelegere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO