Meciul verii pentru Steaua e in direct la ProTV: Steaua - Sparta Praga, miercuri, de la 20:45

01-08-2016 18:58


STEAUA - SPARTA PRAGA este meciul decisiv pentru grupele Champions League. In tur, Steaua a reusit un egal, 1-1, la Praga si e favorita la calificare

STEAUA - SPARTA PRAGA se joaca miercuri, de la 20:45, in direct la ProTV, in mansa a doua a turului trei preliminar din Champions League. Steaua are nevoie de o victorie sau de un egal fara goluri pentru a se califica in playoff-ul Champions League, dupa ce in tur, la Praga, a facut 1-1. Cehii au deschis scorul atunci, dar stelistii au revenit si au egalat printr-o executie superba a lui Stanciu.

Meciul retur se joaca pe National Arena care are toate sansele sa fie plina pana la refuz la ora partidei. Steaua a anuntat initial ca a vandut 15.000 de bilete online. Vanzarea continua la casele de bilete, intre timp clubul anuntand si deschiderea celui de-al treilea inel al stadionului. 

Calificarea i-ar garanta Stelei aproape 10 milioane de euro de la UEFA. Daca ar urma sa treaca apoi si de playoff-ul Champions League, suma s-ar putea chiar dubla! Daca trece de Sparta Praga, Steaua are insa garantata participarea cel putin in grupele Europa League, dupa ce timp de doi ani n-a reusit sa treaca de preliminarii.

VIDEO PROTVPLUS.RO