Larisa si Laura lupta joi pentru medalii la Mondialul de Gimnastica. "Draga gimnastica, te iubesc, iubeste-ma si tu pe mine"

28-10-2015 16:23


Larisa Iordache

"Draga gimnastica, te iubesc, asa ca iubeste-ma si tu pe mine!", asta le transmite Larisa Iordache fanilor nationalei de gimnastica. Larisa si Laura Jurca sunt calificate in finala probei de individual compus, ce va avea loc joi.

La Mondialele de gimnastica artistica de la Glasgow, dupa calificari, echipa feminina s-a clasat pe locul 13, iar cea masculina pe 14, ratand finala si calificarea directa la Olimpiada. Ambele loturi vor lupta pentru calificarea la JO din 2016 in cadrul unui turneu preolimpic cu 8 echipe, din care se califica 4.

Romania insa n-a spus adio medaliilor si asta pentru ca Larisa Iordache si Laura Jurca mai au o sansa in finala probei de individual compus de joi.

Fetele le-au transmis fanilor un mesaj emotionant pe pagina Lotului Feminin de Gimnastica al Romaniei.

 

Să urci înapoi pe bârnă după căzătură poate fi mai greu decât să urci pe podium. Sus, fetelor!Joi, uitaţi de medalii, de orice presiune şi chiar de noi. Faceţi ce iubiţi cel mai mult, bucuraţi-va ca nişte copii care acum descoperă piruetele şi roata în aer, uite aşa, cum zice Larisa în video :) #suntemcuvoiLarisa și Laura sunt în finală la individual compus la Mondialele de la Glasgow.

Posted by Lotul Feminin de Gimnastica al Romaniei on Wednesday, October 28, 2015

 

Sursa: Pro TV

Tags: gimnastica, fete, mesaj,

VIDEO PROTVPLUS.RO