GRECIA - ROMANIA LIVE. Dragomir nu a mai facut deplasarea la GRECIA - ROMANIA. Ce probleme a acuzat


Ultimul update: Luni 18 Noiembrie 2013 06:53
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2013 16:42
Categorie: Stiri Sport
dumitru dragomir - 3

GRECIA - ROMANIA LIVE. Dumitru Dragomir nu a mai facut deplasarea la Atena pentru a urmari meciul Grecia-Romania, din play-off-ul Cupei Mondiale, din cauza unor probleme stomacale, a declarat patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae.

"Pana la 13.30 totul era in regula, dar m-a sunat apoi si mi-a spus ca nu mai poate veni din cauza unor probleme stomacale si ca ii este rau", a spus Niculae.

Oficialul clubului giurgiuvean a mentionat ca la alegerile pentru sefia LPF, Astra nu a tradat pe nimeni. "Nu am tradat pe nimeni, Astra si-a vazut interesul. Gino Iorgulescu a avut o platforma mai buna si de aceea l-am votat. Avem si promisiunea politicului ca se va implica in sport, nu doar in fotbal. O sa-l propun pe Dumitru Dragomir sa fie presedinte de onoare al LPF. El va fi bine", a completat Niculae.

Ioan Niculae a afirmat ca Gino Iorgulescu nu a oferit o masa doar pentru o parte dintre presedintii de club dupa alegerile de joi. "A fost doar o intalnire intamplatoare, domnul Iorgulescu nu a dat o masa. El va da o masa in care ii va invita pe toti cei 18 presedinti. Eu nu am fost ieri, pentru ca am fost la Moscova", a subliniat Niculae.

Ioan Niculae a precizat ca nu este nicio problema ca Gino Iorgulescu a fost audiat la DIICOT pentru transferurile din 2006 ale mai multor jucatori. "Ce mare scofala?! Si eu am fost de cateva ori pe acolo. Cei care vor sa faca ceva in tara asta sunt chemati la DIICOT", a spus Niculae.

Echipa Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 21.45, la Pireu, reprezentativa Greciei, in prima mansa a play-off-ului Cupei Mondiale.

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu 11-7. Dumitru Dragomir era presedintele LPF din 1996.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO