GRECIA - ROMANIA LIVE. 200 de fermieri se vor alatura celor 1500 de suporteri romani de la Atena


Ultimul update: Duminica 17 Noiembrie 2013 07:20
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2013 19:11
Categorie: Stiri Sport

GRECIA - ROMANIA. LIVE. 200 de fermieri romani au lasat pentru doua zile muncile campului si au plecat in Grecia. Acestia vor sa-i sustina pe "Tricolori" in barajul pentru Campionatul Mondial, la care visam sa ajungem dupa 16 ani de asteptare.

Lor li se adauga alti 1500 de fani romani, ce vor urmari din tribune meciul cu Grecia de maine seara. Returul se joaca patru zile mai tarziu, pe National Arena.

De la primele raze ale soarelui, fermierii din Braila si-au inceput lungul drum spre Atena. Nu inainte de a prognoza o victorie a nationalei sau o remiza, in cel mai rau caz.

"Castigam suta la suta", a spus un fermier.

"Unu zero sa fie pentru Romania si un egal e bun", a spus un altul.

Prima oprire a fost la Bucuresti, unde s-au intalnit cu fermieri din alte colturi ale tarii. In total 200 de oameni in 50 de masini.

Pentru toti acesti suporteri, meciul a inceput deja.

Printre fermierii infocati il gasim si pe Fanel Corlateanu. Are 10 capre pe care sustine ca le antreneaza de fiecare data cand le scoate pe imas.

"Le ofer o tactica inainte, discut cu ele sa aiba incredere in forta lor si sa dea cat mai mult lapte, iar Romania cat mai multe goluri", a spus Corlateanu.

In afara de torte, fermierii romani au mai pregatit si steaguri nationale pe care sa le fluture pe stadion.

Cei 200 de fermieri vor parcurge in total 1100 de km pentru a sustine echipa nationala.

Si militarii Batalionului 151 Infanterie, "Lupii negri", dislocati in Afganistan, sunt alaturi de tricolori, chiar daca de la distanta.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO