Gică Hagi, confuzie între atribuțiile președintelui și ale Guvernului: ”Dacă aș fi președintele României”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 18 August 2018 16:22
Categorie: Stiri Sport
Gică Hagi

Gică Hagi a susţinut vineri o conferinţă de presă în care a analizat în termeni duri situaţia fotbalului românesc şi i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis.

Hagi s-a declarat dezamăgit de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc şi spune că, dacă ar fi în locul lui Klaus Iohannis, ar declara sportul, cultura şi sănătatea priorităţi naţionale în care trebuie investit masiv.

"Dacă aş fi preşedintele României, aş înveşti doar în segmentele sociale. Cultură, sport şi sănătate. Sunt trei segmente sociale, la care se adăugă infrastructura. M-aş băga în toate şi România o să înflorească, o să zâmbim cu toţi. Din păcate, acum suntem toţi trişti. Tot ce este în România este numai negativ. Cu excepţia unei fete care ne mai ţine, totul este negativ. Simona ne mai ţine, se duelează cu cei mari", a spus Hagi la conferinţa de presă, potrivit ziare.com

Gică Hagi a omis că atribuţiile şefului statului în problema semnalată sunt limitate la simple declaraţii, politica şi alocarea bugetară fiind exclusiv în sarcina Guvernului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: ziare.com

VIDEO PROTVPLUS.RO