Echipa nationala a Romaniei si-a dezamagit, din nou, fanii, dupa scorul de 0-0 cu Grecia: "Nu avem antrenor si nici echipa"

Ultima actualizare: 11-09-2015 07:07

Echipa nationala a Romaniei si-a dezamagit, din nou, fanii, dupa meciul terminat 0-0 cu reprezentativa Greciei!

A fost un joc slab, anost si anemic - au spus suporterii care au iesit in Centrul Vechi din Capitala sa-si sustina favoritii.

Romania a jucat unul dintre meciurile din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2016. Suporterii si-au strigat dezamagirea pe toata durata meciului Romania - Grecia.

"N-am jucat nimic... ca si cu Ungaria, n-am jucat nimic nici de data aceasta... Echipa slabuta, fara perspectiva..."

"Un meci slab, un meci de 0-0... Era evident... Cum am jucat meciul trecut la 0-0, am jucat si acum... Meci slab!"

Sustinatorii au mai avut o speranta cand Sanmartean a executat lovitura libera de la 20 de metri. Mingea a trecut cu mult peste poarta, spre nemultumirea oamenilor: "Plictisitor, slab, anemic... exact cum ma asteptam. Nu avem antrenor si nici echipa...".

"Singura noastra sansa sa batem Finlanda si ne calificam. Daca n-am batut acum ca am jucat slab, batem data viitoare."

Microbistii spun ca ai nostri au jucat doar in defensiva si nu si-au creat ocazii la poarta Greciei. Totusi, printre atata tristete, a existat si-o raza de soare: "Bucurosi ca a castigat Halep. Concluzia serii este ca trebuie sa fim mai agresivi si sa ne dorim victoria. Sa jucam la 0-0 mereu, parca nu e fotbal..."

Dupa aceasta partida, terminata la egalitate, reprezentativa Romaniei ramane cu un singur gol marcat in meciurile oficiale din acest an, cu Insulele Feroe.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO