Loturile de gimnastica ale Romaniei, primite cu aplauze si flori. Larisa: "Putea fi si mai bine"

23-04-2013 07:30


Larisa Iordache, Diana Bulimar

Ca pentru niste adevarati invingatori, la Aeroportul Henri Coanda a fost intins covorul rosu. Sportivii nostri au fost intampinati cu aplauze si flori, de ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, si secretarul de stat Carmen Tocala.

Larisa Iordache a obtinut 4 medalii - aur la barna si argint la individual compus, sarituri si sol.

"La barna nu eram sigura ca voi castiga aurul, pentru ca nu stiam daca voi reusi sa stau pe aparat pana la final. Ma pregatesc pentru Mondiale, muncim pentru aur, asta ne motiveaza cel mai mult. La individual compus voiam sa urc pe cea mai inalta treapta. Sunt multumita de cum a iesit, dar putea fi si mai bine. A fost o presiune mai mica", a spus Iordache.

"In prima parte a fost emotionant, pentru ca a fost primul concurs, dupa aceea mi-am intrat in ritm si am reusit sa trec peste tot ce a fost un stres", a spus Larisa la intoarcere.

Diana Bulimar a luat argintul la barna si bronzul la sol.

Si Flavius Koczi a urcat pe podium, la Moscova. El a devenit vice-campion european la sarituri.

"A fost un examen de maturitate, s-au intalnit numai cu o parte din adversarii de la mondiale. Bulimar s-a dovedit capabila sa concureze foarte bine. Larisa confirma valoarea pe care o are", a declarat Octavian Bellu, antrenorul lotului feminin de gimnastica.

Miercuri, la ora 15, sportivii medaliati la Campionatele Europene de gimnastica de la Moscova vor fi premiati de Ministerul Tineretului si Sportului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO